Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Roberts Bukarts arī sezonas turpinājumā pārstāvēs Ostravas komandu

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts arī sezonas otrajā pusē pārstāvēs Čehijas augstākās līgas komandā Ostravas Vītkovice Ridera, ziņo klubs.

Bukarts ir Prāgas "Sparta" īpašumā, bet pērnvasar 29 gadus vecais uzbrucējs tika izīrēts Ostravas komandai.

"Līgums paredzēja, ka Bukarts sezonas laikā var atgriezties Prāgas komandā vai tikt izīrēts citai ekstralīgas vienībai. Taču mēs nevaram zaudēt tik rezultatīvu spēlētāju. Šī iemesla dēļ nolēmām ar viņu pagarināt līgumu līdz sezonas beigām, un esam gandarīti, ka Roberts piekrita tam un turpinās pārstāvēt komandu," klubs citē "Vītkovice Ridera" vadītāju Alešu Pavlīku.

Bukarts šajā sezonā 36 spēlēs guvis 13 vārtus un veicis 21 rezultatīvu piespēli, kas līgas ražīgāko spēlētāju sarakstā dod devīto vietu.

"Vītkovice Ridera" ar 45 punktiem 41 spēlē ieņem 12.vietu. Ostravas komanda iepriekšējā sezonā ieņēma septīto vietu regulārajā čempionātā, bet izslēgšanas turnīrā tā apstājās ceturtdaļfinālā.

Bukarts 2018./2019.gada sezonu iesāka Tršinecas "Ocelārži" vienībā, bet janvārī papildināja "Sparta" rindas. Latviešu uzbrucējs iepriekšējā sezonā abu komandu sastāvos 47 regulārā čempionāta spēlēs guva septiņus vārtus un veica 19 rezultatīvas piespēles.

"Sparta" rindās viņā piedalījās arī izslēgšanas turnīrā, kurā četrās cīņās palika bez punktiem, kamēr Prāgas komanda pirmajā kārtā cieta neveiksmi "Vītkovice" vienībai.

Uz "Ocelārži" komandu Bukarts pārcēlās aizpagājušajā gadā, kad nepilnas trīs sezonas bija nospēlējis citā Čehijas vienībā Zlīnas "PSG Berani".

Bukarts 2015./16.gada sezonu sāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas "Dinamo", taču līgumsaistības ar viņu tika pārtrauktas. Turpinājumā viņš pārcēlās uz Čehiju.

Pirms tam Rīgas klubā uzbrucējs bija nospēlējis sešas sezonas. KHL viņš laukumā bijis 225 spēlēs, kurās guvis 27 vārtus un veicis 28 rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi