Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Ovečkins Krievijai nepalīdzēs; Zviedrijai talkā nāk Lundkvists, Vācijai - Draizaitls

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Krievijas hokeja izlasei pasaules čempionātā nepalīdzēs tās potenciālais līderis Aleksandrs Ovečkins, bet valstsvienības rindas papildinās divi citi Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vašingtonas Capitals- spēlētāji Jevgēņijs Kuzņecovs un Dmitrijs Orlovs, vēsta turnīra rīkotāji.

Kā vēstīts, NHL šīs sezonas regulārā čempionāta stiprākā komanda Capitals trešdien Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla septītajā spēlē ar 0:2 piekāpās pērnās sezonas čempionei Pitsburgas Penguins, sērijā zaudējot ar 3-4.

Ovečkins guvis ķermeņa lejasdaļas savainojumu un izslēgšanas turnīrā varējis spēlēt tikai pateicoties pretsāpju līdzekļiem.

Toties uz čempionātu dosies uzbrucējs Kuzņecovs un aizsargs Orlovs, kuri šosezon Capitals rindās aizvadīja visas 82 regulārā čempionāta spēles un visus 13 Stenlija kausa mačus. Kuzņecovs šosezon regulārajā čempionātā guva 19 vārtus un veica 40 rezultatīvas piespēles, kamēr izslēgšanas turnīrā viņam pieci vārti un piecas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Orlovs regulārā čempionāta spēlēs iemeta sešus vārtus un veica 27 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā viņam trīs rezultatīvas piespēles.

Kā vēstīts, Krievijas hokejisti ceturtdien A apakšgrupas spēlē ar 3:0 pārspēja Dāniju, visus trīs vārtus gūstot otrajā periodā 70 sekunžu laikā.

Tikmēr Zviedrijas izlase saņēmusi priecīgu ziņu, jo komandai pievienosies Ņujorkas Rangers vārtsargs Henriks Lundkvists, kurš otrdien noslēdza sezonu Nacionālajā hokeja līgā.

Tāpat kļuvis zināms, ka Vācijas komandai palīdzēs rezultatīvais Edmontonas Oilers uzbrucējs Leons Draizaitls, bet ASV komandu papildinās divi Ņujorkas Rangers hokejisti - uzbrucējs Kevins Hejs un aizsargs Breidijs Šejs.

A apakšgrupas kopvērtējumā pirmo vietu ar 11 punktiem četrās spēlēs ieņem Krievijai, kurai ar deviņiem punktiem četrās spēlēs seko ASV, bet tikpat punkti četros mačos ir Latvijai. Ceturtā ar septiņiem punktiem ir Zviedrija, kam ar pieciem seko Vācija, bet par vienu mazāk Slovākijai. Tikmēr uzreiz aiz pirmā sešinieka Dānijai ir divi punkti, bet Itālijai - viens.

Pievienota 5.-6.rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi