Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Norvēģijas hokeja izlase pārliecinoši sagādā trešo zaudējumu Slovēnijai

Norvēģijas hokeja izlase otrdien pasaules čempionāta spēlē ar rezultātu 5:1 (3:0, 1:1, 1:0) pārliecinoši uzvarēja Slovēniju, kas piedzīvoja trešo zaudējumu trijās cīņās.

Norvēģijas izlase iemeta pirmos četrus vārtus, turpinājumā droši novedot maču līdz panākumam. Uzvarētājiem pa reizei izcēlās Matīss Ūlimbs, Kens Andrē Ūlimbs, Kristians Forsbergs, Aleksanders Reišenbergs un Patriks Tūresens.

Šajā mačā pilnībā dominēja Tūresena maiņa, jo viņam un Kenam Andrē Ūlimbam bija arī divas rezultatīvas piespēles, kamēr Matīss Ūlimbs pievienoja arī vienu piespēli.

Savukārt Slovēnijai vienīgo reizi izcēlās Roberts Saboličs.

Slovēņi aizvadīja otro maču bez uzbrucēja Žigas Jegliča, kurš izcieta divu spēļu diskvalifikāciju.

Turnīra B apakšgrupā līdere ar deviņiem punktiem trijos mačos ir Kanāda, bet uz otro vietu ar sešiem punktiem pakāpusies Norvēģija, ko gan vēlāk otrdien varēs apsteigt Šveice, kas spēkosies ar Franciju.

Šveicei un Čehijai pašlaik ir pa pieciem punktiem, Somija un Francija iekrājušas attiecīgi četrus un trīs punktus, Slovēnija ar punktu ir septītajā vietā, bet astotajā pozīcijā atrodama Baltkrievija, kas visus trīs zaudējumus piedzīvojusi pamatlaikā.

Kā ziņots, Ķelnes grupas spēlē otrdien, pateicoties Andra Džeriņa vārtu guvumam priekšpēdējā minūtē, Latvijas izlase ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) apspēlēja Itāliju. Tā ar maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem trijos mačos joprojām atrodas grupas līderpozīcijā.

Turnīrā startējošās 16 komandas sadalītas divās grupās, pa astoņām vienībām katrā, kas katrai izlasei apakšgrupas sacensībās garantē septiņas spēles. Pēc viena apļa grupu spēlēm, kas ilgs līdz 16.maijam, katras apakšgrupas četras labākās komandas ceturtdaļfinālā turpinās cīņu par medaļām, bet turnīra divas vājākās komandas būs spiestas pamest augstāko divīziju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi