Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Merzļikins atvaira 40 metienus Blue Jackets zaudējumā Lightning

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē atvairīja 40 metienus, tomēr viņa pārstāvētā vienība Kolumbusas Blue Jackets viesos piedzīvoja zaudējumu pret Tampabejas Lightning komandu, kurai traumas dēļ joprojām nevar palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers. Tikmēr Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins vienība otrdien atspēlēja trīs vārtu deficītu un pieveica Vankūveras Canucks komandu, kamēr neveiksmi savā laukumā cieta Zemgus Girgensons un Bufalo Sabres, atzīstot Sietlas Kraken pārākumu.

Merzļikins tika galā ar 40 no 46 metieniem, komandai piedzīvojot neveiksmi ar 3:6 (0:2, 1:1, 1:2). Šis bija "Blue Jackets" 11.zaudējums pēdējās 13 spēlēs kopumā un desmitā neveiksme pēc kārtas viesos, kamēr "Lightning" izcīnīja astoto pēc kārtas uzvaru savā laukumā.

Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm mājinieku rindās izcēlās Ņikita Kučerovs, 1+1 iekrāja Niks Pols, pa vārtiem guva Breidens Points, Ross Koltons un Vladislavs Namestņikovs, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm atdeva Viktors Hedmans un Stīvens Stemkoss.

Balcers pēc ķermeņa augšdaļas traumas gūšanas nav spēlējis kopš 25.novembra, kad iedzīvojās savainojumā mačā ar Sentluisas "Blues".

"Blue Jackets" rindās vārtus guva Gevins Beiroiters, Tims Berni un Kirils Marčenko.

Kolumbusas komanda ar 26 punktiem 40 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Lightning" ar 51 punktu 39 mačos ir septītie.

"Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs ceturtdien savā laukumā pret Karolīnas "Hurricanes", bet Tampabejas vienība mājās uzņems Vankūveras "Canucks" hokejistus.

"Penguins" savā laukumā pēc nedaudz vairāk kā septiņām nospēlētām minūtēm bija iedzinējos ar 0:3, tomēr spēja izcīnīt uzvaru ar 5:4 (3:3, 2:0, 0:1), trīs vārtu deficītu atspēlējot jau līdz pirmā perioda beigām. Savukārt "Sabres" mājās piekāpās ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:2). 

Latvijas uzbrucēji šajos mačos pie rezultativitātes punktiem netika.

Bļugers otrdienas mačā laukumā bija 13 minūtes un septiņas sekundes, no kurām trīs minūtes un 53 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja divus metienus vārtu rāmī, reizi pārtvēra ripu, bloķēja divus mājinieku raidījumus, uzvarēja trīs no pieciem iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Penguins" atspēlēšanos sekmēja Jevgēņija Malkina divi vārti un divas rezultatīvās piespēles, 1+1 iekrāja Džeisons Zakers, pa vārtiem guva Sidnijs Krosbijs un Rikards Rakels, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm atdeva Braiens Rasts un Tajs Smits.

"Canucks" rindās ar 1+1 atzīmējās Kvins Hjūzs un Broks Besers, bet vēl pa reizei precīzi meta Konors Gārlends un Treviss Dermots.

Tikmēr Girgensons otrdienas mačā pret "Kraken" laukumā bija desmit minūtes un 21 sekundi, izdarīja vienu metienu, pielietoja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu mājinieku raidījumu, reizi pārtvēra ripu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Sabres" labā divus vārtus guva Aleks Taks, bet 1+1 sakrāja Rasmuss Dalīns, kamēr uzvarētāju rindās ar 1+1 izcēlās Džastins Šulcs, Džordans Eberle un Metjū Benjērs, vēl vārtus gūstot arī Janni Gordam.

"Penguins" ar 48 punktiem 40 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, bet "Sabres" ar 42 punktiem ir desmitie.

Nākamās spēles "Sabres" un "Penguins" aizvadīs pret Vinipegas "Jets". Bufalo komanda "Jets" savā laukumā uzņems ceturtdien, bet Pitsburgas - piektdien.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi