Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Makdeivids gūst hat-trick un palīdz Oilers gūt panākumu

Konors Makdeivids ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem, kas palīdzēja Edmontonas Oilers tikt pie panākuma, kamēr citā spēlē Sanhosē Sharks izcīnīja uzvaru pagarinājumā.

"Oilers" viesu lomā ar rezultātu 6:5 (1:2, 2:2, 3:1) uzvarēja Čikāgas "Blackhawks", pārtraucot pretinieku četru panākumu sēriju.

Pēc otrās trešdaļas "Oilers", neskatoties uz diviem Makdeivida vārtiem, bija iedzinējos ar 3:4, bet noslēdzošā perioda ievadā pēc vēl viena precīza Makdeivida metiena un Raiena Nageta-Hopkinsa vārtiem pirmo reizi izvirzījās vadībā. 57.minūtē Patriks Keins panāca neizšķirtu, taču mazāk nekā minūti līdz pamatlaika beigām uzvaru nesošos vārtus guva Leons Draizaitls.

Uzvarētāju rindās Makdeivids trīs vārtiem pievienoja arī rezultatīvu piespēli, kamēr Draizaitls un Nagets-Hopkinss izcēlās ar 1+2. "Blackhawks" vienībā trīs rezultativitātes punktus (1+2) sakrāja Makss Domi un Keins.

Tikmēr citā spēlē Sanhosē "Sharks" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:1, 2:1, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Toronto "Maple Leafs".

Mājinieku labā uzvaru nesošos vārtus pagarinājuma pirmajā minūtē guva Ēriks Kārlsons. Vēl "Sharks" rindās Logans Kutūrs izcēlās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli un kļuva par trešo hokejistu Sanhosē komandas vēsturē, kuram izdevies gūt vismaz 300 vārtus "Sharks" kreklā.

Toronto vienībā Mičels Mārners guva vārtus un vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, kamēr pa vienai reizei "Sharks" vārtsargu pārspēja Ostons Metjūzs un Davids Kempfs.

Jau ziņots, ka Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:0, 1:2) piekāpās Monreālas "Canadiens", bet Rūdolfa Balcera Floridas "Panthers" viesos ar rezultātu 3:4 (2:2, 0:2,1:0) atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi