Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Latvijas U-20 hokeja izlase pasaules čempionāta mājvietā Ufā saskārusies ar nelielām sadzīves problēmām

Latvijas U-20 hokeja izlase Krievijas pilsētā Ufā, kurā trešdien sāksies pasaules čempionāts augstākajā divīzijā, saskārusies ar nelielām sadzīves problēmām, vēsta aģentūra R-Sport.

Latvijas izlase Ufā ieradās kā pēdējā no visām turnīrā startējošajām komandām, saskaroties ar līdzīgiem sadzīves izaicinājumiem, ar kādiem nākas sadzīvot arī pārējo vienību hokejistiem.

"Šeit ir normāli apstākļi. Jau no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlēm pazīstam Ufu," izteicies Latvijas izlases galvenais treneris Leonīds Tambijevs. "Lielākā problēma ir ar gultām viesnīcas numuriņos, kur ir izvietota viena liela un viena maza gulta. Mums solīja, ka tiksim izmitināti vienvietīgos numuriņos. Tomēr mēs tam nepievēršam uzmanību, jo esam ieradušies, lai spēlētu."

Ar šādu problēmu saskāries arī Latvijas izlases uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, tomēr arī viņš uzsvēris, ka šādas problēmas uz nozīmīgā turnīra fona ir sīkumi. "Es dzīvoju vienā numuriņā ar Robertu Lipsbergu, bet viņš tajā iegāja pirmais un aizņēma lielo gultu. Nekas, gan jau pārdzīvosim. Nav nemaz tik traki, jo pats galvenais ir iet uz ledus un spēlēt," citēts Lipsbergs.

Abi Latvijas izlases pārstāvji pauduši gandarījumu par spēļu norises vietu - Salavat Julajev arēnu -, kas šogad speciāli turnīra vajadzībām tikusi atjaunota. "Kad bijām šeit MHL turnīra ietvaros, man halle ne īpaši patika, tomēr tagad tā ir pilnībā pārvērtusies. Ir notikušas patiešām labas izmaiņas," uzskata Jevpalovs.

Čempionātā Tambijeva vadībā piedalīsies 23 spēlētāji - trīs vārtsargi, septiņi aizsargi un 13 uzbrucēji. Iepriekš gan bija plānots uz turnīru ņemt līdzi astoņus aizsargus un 12 uzbrucējus. Jāizceļ, ka 11 no spēlētājiem pārstāv Tambijeva trenēto MHL klubu Rīga.

Traumas dēļ izlasei nevar palīdzēt uzbrucējs Rustams Begovs, bet tās potenciālais līderis Zemgus Girgensons nav ticis palaists no sava kluba Amerikas Hokeja līgā (AHL).

Latvija pasaules čempionātā augstākajā divīzijā spēlēs vienā apakšgrupā ar pašreizējo čempionvienību Zviedriju, Somiju, Čehiju un Šveici. Turnīrs Ufā notiks līdz 5.janvārim. Latvijas izlasei čempionātā izvirzīts uzdevums izcīnīt vismaz devīto vietu jeb saglabāt vietu augstākajā divīzijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi