Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Kaspara Daugaviņa Senators sagrauj Tampu, Detroita tiek pie NHL rekorda

Pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā otrdien tika Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas Senators vienība, kas izbraukumā ar 4:0 sagrāva Tampabejas Lightning. Trīs vārtus uzvarētāju labā guva kanādiešu centrs Džeisons Speca, viņam arī rezultatīva piespēle. Tikmēr jaunu NHL rekordu – 21 uzvara savā laukumā pēc kārtas – sasnieguši Detroitas Red Wings hokejisti, kuri ir arī visas līgas līderi.

Sens vārtus guva jau 64.sekundē, kad 10.ripu sezonā iemeta rezultatīvais (10+42) aizsargs Eriks Karlsons. Līdz nākamajiem vārtiem bija jāgaida vairāk kā pusotrs periods, līdz spēles 37.minūtē Speca vairākumā guva pirmos no saviem trim vārtiem – 2:0. Trešajā periodā Speca panāca jau trīs vārtu pārsvaru, bet ceturto ripu viņš raidīja jau tukšos pretinieku vārtos – 4:0. Džeisons Speca četrus punktus spēlē guva otro reizi sezonā. Tikmēr otaviešu mūris Kreigs Andersons atvairīja visus 28 metienus un tika pie 18.sausās spēles karjerā.

Daugaviņš uz ledus pavadīja 12 minūtes un 23 sekundes, trīs reizes apdraudēja pretinieku vārtus, zaudēja vienīgajā iemetienā un spēli noslēdza ar neitrālu koeficientu. Šī Kasparam bija 50.spēle šajā sezonā (3+5, -5). Senators ar 66 punktiem 59 mačos saglabā 7.vietu Austrumu konferencē.

Detroita ar 3:1 paŗliecinoši pārspēja Dalasas Stars, viesi vienīgos vārtus guva tikai pusminūti pirms mača finālsirēnas. Tādējādi detroitieši pārspējuši iepriekšējo sasniegumu – 20 uzvaras savā laukumā pēc kārtas. Arī nākamās divas cīņas Red Wings aizvadīs savā laukumā, tiekoties ar Nešvilas Predators un Sanhosē Sharks – komandām, kas Rietumu konferencē ir gana augstu un sērijas pagarināšana paliek pašu Detroitas hokejistu rokās.

Iļja Kovaļčuks arīdzan izcēlās ar trim vārtiem un piespēli, palīdzot Ņūdžersijas Devils ar 4:1 sakaut Bufalo Sabres. Pēdējo ripu krievu uzbrucējs deviņas sekundes pirms mača beigām raidīja jau tukšos vārtos. 

Citā spēlē Čikāgas Blackhawks piedzīvoja devīto zaudējumu pēc kārtas, izbraukumā ar 2:3 piekāpjoties Nešvilas Predators. Tā ir šobrīd garākā zaudējumu sērija NHL, tomēr Čikāga saglabā vietu Rietumu konferences labāko astoņniekā.

NHL spēļu rezultāti

Bruins – Rangers 0:3

Sabres – Devils 1:4

Blue Jackets – Blues 2:1

Lightning – Senators 0:4

Red Wings – Stars 3:1

Wild – Ducks 1:2

Predators – Blackhawks 3:2

Jets – Islanders 1:3

Flames – Maple Leafs 5:1


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi