Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Girgensons gūst vārtus Sabres zaudējumā Capitals hokejistiem

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē guva vārtus, tomēr viņa pārstāvētā Bufalo Sabres vienība izbraukumā pēcspēles metienos piekāpās tiešajiem konkurentiem cīņā par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā Vašingtonas Capitals.

Girgensons mača 45.minūtē panāca 4:2 "Sabres" labā, tomēr mājinieki spēja atspēlēties un tikt pie panākuma uzvarētāju noskaidrošanas sērijā ar 5:4 (1:3, 0:0, 3:1, 0:0, 2:0).

Līdz mača devītajai minūtei Iļja Ļubuškins un Džons Džeisons Peterka izvirzīja viesus vadībā ar 2:0, Timotijs Līfs Ošī vienus vārtus mājiniekiem atguva 11.minūtē, bet Taisons Džosts 19.minūtē ļāva pirmo periodu viesiem noslēgt komfortablā vadībā 3:1.

Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet trešā perioda otrajā minūtē Jevgēņijs Kuzņecovs panāca 2:3. Pēc Girgensona vārtiem mājinieki nepadevās, Aleksandram Ovečkinam 51.minūtē panākot 3:4, bet izlīdzinājumu minūti un astoņas sekundes pirms finālsvilpes nodrošināja Toma Vilsona precīzais raidījums vairākumā.

Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā mājiniekiem precīzi bija Kuzņecovs un Ošī, kamēr "Sabres" rindās kļūdījās Teidžs Tompsons un Alekss Taks.

Girgensons uz ledus bija 14 minūtes 56 sekundes, no kurām mazākumā spēlēja minūti un septiņas sekundes. Latvijas hokejists izpildīja divus metienus pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus mājinieku raidījumus, zaudēja visos četros iemetienos un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Šosezon Girgensons 65 mačos guvis deviņus vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles, nopelnījis 14 soda minūtes un lietderības koeficientu -3.

"Sabres" ar 72 punktiem 67 cīņās noslīdēja uz 11.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Capitals" ar 73 punktiem 69 cīņās pakāpās uz 10.pozīciju.

Nākamo spēli Bufalo komanda aizvadīs piektdien viesos pret Filadelfijas "Flyers" hokejistiem, kuri  ar 59 punktiem 67 spēlēs Austrumu konferencē atrodas 15.vietā un piedzīvojuši jau četrus zaudējumus pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi