Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Girgensonam vārti, Balceram piespēle, zaudē visi latviešu pārstāvētie NHL klubi

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā guva vārtus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Bufalo Sabres no neveiksmes, kamēr citā mačā Rūdolfs Balcers tika pie rezultatīvas piespēles, viņa pārstāvētajai Floridas Panthers arī piedzīvojot zaudējumu.

Bufalo komanda viesos ar rezultātu 3:5 (1:1, 1:1, 1:3) atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu.

Girgensons atzīmējās ar precīzu metienu spēles 17.minūtē, kad viņš tika pie ripas vārtu priekšā un no tuvas distances raidīja to garām pretinieku vārtsargam, izlīdzinot rezultātu 1:1.

 

Latvijas hokejists laukumā bija 13 minūtes un deviņas sekundes, no kurām gandrīz minūti spēlēja mazākumā. Statistikā viņš atzīmējās arī ar trīs spēka paņēmieniem, vienu bloķētu metienu, pieciem uzvarētiem iemetieniem no septiņiem un sakrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Trešā perioda ievadā Džefs Skiners "Sabres" izvirzīja vadībā ar 3:2, taču atlikušajā spēles daļā "Lightning" guva trīs bezatbildes vārtus, precīziem esot Brendonam Hāgelam, Nikam Perbiksam un Ņikitam Kučerovam, un tika pie uzvaras.

Tikmēr citā mačā Floridas "Panthers" izbraukumā ar rezultātu 4:5 (1:0, 1:3, 2:2) piekāpās Losandželosas "Kings"

Spēles 11.minūtē Balcers laukuma vidusdaļā piespēlēja Raienam Lombergam, kurš pēc tam izvirzīja vadībā "Panthers" ar 1:0. Uzreiz pēc piespēles Latvijas hokejists saņēma sitienu ar nūju pa seju, tiekot pie savainojuma.

Balcers uz ledus bija tikai divas minūtes un 57 sekundes, kuru laikā paspēja tikt pie viena rezultativitātes punkta un negatīva lietderības koeficienta -1.

"Panthers" no neveiksmes neglāba Kārters Verhege, kurš guva divus vārtus, kamēr pa vienam precīzam metienam izdarīja Lombergs un Ētu Luostarinens.

Losandželosas komandas labā vārtus guva Trevors Mūrs, Gabriels Vilardi, Viktors Arvidsons, Bleiks Lizots un Rasmuss Kupari.

Vēl Pitsburgas "Penguins", spēlējot bez savainotā Teodora Bļugera, mājas spēlē ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:1, 1:2) zaudēja Sietlas "Kraken".

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kas "Global Series" ietvaros notika Tamperē, palika ārpus pieteikuma, bet vārtos stājās soms Jonass Korpisalo, kurš gan neglāba Kolumbusas "Blue Jackets" komandu no zaudējuma.

"Blue Jackets", otro dienu pēc kārtas tiekoties ar Stenlija kausa glabātāju Kolorādo "Avalanche", piedzīvoja zaudējumu ar 1:5 (1:1, 0:3, 0:1) un cieta piekto neveiksmi pēc kārtas.

Dienu iepriekš, Merzļikinam atvairot 30 ripas, "Blue Jackets" zaudēja ar 3:6.

Korpisalo nebija spēlējis kopš 22.marta, kad sezonu noslēdza priekšlaicīgi, lai veiktu iegurņa operāciju, kas pilnvērtīgi palīdzētu atgūties no iepriekš gūtās traumas. Savu sezonas pirmo spēli viņš aizvadīja sestdien, bet kā otrs vārtsargs "Blue Jackets" pieteikumā bija Daņiils Tarasovs.

Tomēr jau pēc 33 sekundēm Korpisalo sarūgtināja viņa tautietis Arturi Lehkonens. Lai gan 12 minūtes vēlāk Būns Dženers vienus vārtus atguva, spēles turpinājumā vēl četras ripas Korpisalo vārtos sameta Martins Kauts, Logans O'Konors, Devons Tēvzs un Alekss Ņūhuks. Ar trīs rezultatīvām piespēlēm "Avalanche" rindās izcēlās Neitans Makinons un Keils Makars.

"Blue Jackets" hokejisti atkal pieļāva daudz metienu pa saviem vārtiem - šoreiz 45 -, kamēr paši Aleksandru Georgijevu apdraudēja 32 reizes.

Bufalo vienība ar izcīnītiem 14 punktiem 12 spēlēs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu, "Panthers" ar 13 punktiem 12 mačos atrodas 11.vietā, kamēr "Penguins" ar desmit izcīnītiem punktiem tikpat spēlēs ierindojas 14.pozīcijā. "Blue Jackets" ar izcīnītiem sešiem punktiem 12 mačos Austrumu konferencē ierindojas 16.pozīcijā un ir pēdējā visā līgā,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi