Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Girgensonam liels spēles laiks; Sabres izlaiž pārsvaru, tomēr uzvar Red Wings

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres komanda trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izlaida no rokām trīs vārtu pārsvaru, tomēr svinēja uzvaru pēcspēles metienu sērijā.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 5:4 (2:1, 2:0, 0:3, 0:0, 1:0) pārspēja Detroitas "Red Wings".

Bufalo vienība trešo periodu sāka ar komfortablu trīs vārtu pārsvaru, taču trešdaļā no septītās minūtes mājinieki sešu minūšu laikā guva trīs bezatbildes vārtus, pēdējos divus no tiem iemetot Oskaram Sundkvistam.

Ne pamatlaikā, ne papildlaikā vairs vārti netika gūti, līdz ar to uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienu sērijā, kurā ar 1:0 pārāki bija viesi. Uzvaras "bullīti" iemeta Džeks Kvins.

"Sabres" centra uzbrucējs Dilans Kozenss šajā mačā izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem, bet vārtsargs Kreigs Andersons atvairīja 41 metienu un tika pie rezultatīvas piespēles. Aizsargs Matīass Sāmuelsons savā karjeras 64.spēlē guva pirmos vārtus NHL.

Girgensons šajā duelī uz ledus bija 17 minūtes un 36 sekundes, no tām četras minūtes un 41 sekundi mazākumā. "Red Wings" bija septiņi vairākumi, taču nevienu no tiem viņi nerealizēja.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus, zaudēja savos abos iemetienos, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -1.

Šajā sezonā Girgensons 22 spēlēs guvis trīs vārtus, atdevis trīs rezultatīvas piespēles un ticis pie neitrāla lietderības koeficienta.

Bufalo vienība ar 21 punktu 23 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, kur "Red Wings" ar 27 punktiem 22 cīņās ir septītā.

"Sabres" atgriezīsies mājās, kur ceturtdien savā laukumā uzņems iepriekšējās sezonas Stenlija kausa ieguvēju Kolorādo "Avalanche".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi