Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Dzierkals izsaukts uz AHL klubu Marlies

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals izsaukts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Toronto Marlies.

Pašlaik 20 gadus vecais Dzierkals sezonas sākumā nespēja nostiprināties Marlies vienībā un novembra vidū tika nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandu Orlando Solar Bears.

ECHL viņš 15 spēlēs guvis sešus vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Marlies ar 40 punktiem 25 mačos ir Ziemeļu divīzijas un AHL kopvērtējuma līdere. Nedēļas nogalē Toronto vienība trīs dienās aizvadīs trīs spēles.

Dzierkalu aizpērn Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar 68.numuru izraudzījās Toronto Maple Leafs komanda un šī gada augustā viņš noslēdza viena gada līgumu ar Maple Leafs fārmklubu Marlies.

Iepriekšējās divas sezonas Dzierkals pārstāvēja Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) komandu Ruinas-Norandas Huskies. Iepriekšējā sezonā viņš 47 spēlēs guva 21 vārtus un veica 28 rezultatīvas piespēles, bet savā debijas gadā latvietis 84 mačos guva 31 vārtus un veica 53 rezultatīvas piespēles, palīdzot Huskies komandai kļūt par QMJHL čempioni.

Dzierkals, spītējot traumai, gadu mijā palīdzēja Latvijas U-20 izlasei pasaules junioru čempionātā, gūstot vienus vārtus un veicot divas rezultatīvas piespēles. Pērn augustā viņš debitēja Latvijas pieaugušo izlasē, palīdzot valstsvienībai 2018.gada Phjončhanas ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kurā guva vienus vārtus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi