Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Daugaviņam vārti uzvarā Šveicē, Ķēniņam piespēle

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien guva vārtus Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē, palīdzēdams Bern komandai izcīnīt uzvaru.

"Bern" savā laukumā ar rezultātu 6:0 (3:0, 1:0, 2:0) sagrāva NL jaunpienācēju "Ajoie".

Daugaviņš vārtus guva spēles 13.minūtē, kad ar tālu metienu panāca 3:0. Latvijas hokejists šajā mačā uz ledus pavadīja 16 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, uzvarēja septiņos no 14 iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Tikmēr Ronalds Ķēniņš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā "Lausanne" izbraukumā ar 5:2 (1:1, 3:0, 1:1) pārspēja "Fribourg-Gotteron". Ķēniņš 14 minūtēs un septiņās sekundēs divreiz meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un arī pozitīvas lietderības +2.

Tāpat uzvaru svinēja trīs Latvijas hokejistu pārstāvētā Langnavas "Tigers", kas pretinieku laukumā ar 5:4 (0:1, 1:1, 3:2, 1:0) pagarinājumā guva virsroku pār "Davos". Neliela smadzeņu satricinājuma dēļ viesiem nespēlēja vārtsargs Ivars Punnenovs, kamēr piecas minūtes un 18 sekundes spēlēja Oskars Lapinskis, bet trīs minūtes un 35 sekundes uz ledus pavadīja Rihards Melnalksnis, šajā laikā zaudējot vienā iemetienā. Abi latviešu laukuma spēlētāji maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Turpretī neveiksmi piedzīvoja Ženēvas "Servette", kas viesos ar 0:6 (0:2, 0:3, 0:1) zaudēja "Biel-Bienne" vienībai. Deniss Smirnovs 11 minūtēs un 47 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta, bet Sandis Smons 14 minūtēs un 25 sekundēs izpildīja divus metienus un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficienta -1.

Turnīra tabulā visas četras latviešu pārstāvētās komandas atrodas ārpus labāko septiņnieka. "Servette" ar sešiem punktiem sešās spēlēs ir astotā, ar tādu pašu bilanci seko "Bern" un "Tigers", bet "Lausanne" ar pieciem punktiem piecos mačos ir priekšpēdējā 12 komandu konkurencē. 

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi