Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Dārziņš: Ja mūsdienās kāds atkārtotu Beļavska pirueti, tā YouTube iegūtu miljoniem skatījumu

Ja mūsdienās kāds atkārtotu pašreizējā Latvijas hokeja izlases trenera Aleksandra Beļavska 2000.gada pasaules čempionāta mačā izpildīto pirueti, tā YouTube iegūtu miljoniem skatījumu, intervijā Starptautiskajai Hokeja federācijai (IIHF) atklāja valstsvienības uzbrucējs Lauris Dārziņš.Slaveno valstsvienības trenera meistarstiķi Dārziņš sauc par leģendāru un to zinot ikviens latvietis.

"Pret Baltkrieviju mums gandrīz katrā pasaules čempionātā ir svarīgas spēles, un viņš toreiz guva vārtus. Atceros to turnīru, viņš tajā bija precīzs gandrīz katrā mačā. Beļavska piruete ir satriecoša. Daži puiši to ir mēģinājuši atkārtot, taču ir grūti pēc tādas piruetes izpildīt tik precīzu metienu, kā to izdarīja Beļavskis. Šajos laikos, kad YouTube ir populārs, izdarot tādu pirueti, varētu dabūt kādus 50 miljonus skatījumu," atzīmēja Latvijas izlases uzbrucējs, kurš uzskata, ka treneris aizvada ļoti labu turnīru."Protams, pieredze vēl nāks, bet domāju, ka viņš strādā pareizajā virzienā. Viņš ir konsultējies ar dažiem mūsu iepriekšējiem treneriem, piemēram, Oļegu Znaroku. Tāpat Beļavskis strādāja izlasē, kad to vadīja zviedrs Kurts Lindstrems. Ar savu inteliģenci treneris attīsta savas spējas, ņemot pieredzi no iepriekšējiem komandas vadītājiem. Katram trenerim ir savs stils un Beļavskim tāds ir jau izveidojies tagad," secināja Dārziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi