Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Cibuļskis: Bija jāmet iekšā, jo īpaši, jau piecatā pret trijiem

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis pēc spēles ar Zviedriju (0:2) atzina, ka ir zaudēts ļoti spēcīgam pretiniekam. "Pirms gada zviedri bija vājāki. Šoreiz viņi rādīja labu spēli, bet mēs mēģinājām turēt līdzi. Zviedri ātri guva vārtus, bet mums izdevās otrajā trešdaļā spēli izlīdzināt. Pēc tam jau centāmies uzspiest savu spēli."

"Trešajā trešdaļā zviedri dabūja noraidījumus un mums bija jāmet iekšā! Jo īpaši, jau spēlējot piecatā pret trijiem. Paši sevi nokāvām… Individuāli pret viņiem šoreiz bija grūtāk spēlēt, nekā pirms gada. Viņi labāk turēja ripu un tik ātri neatmetās. Kopumā gan es domāju, ka mums bija labs sniegums. Ir protams, kur pielikt, jo bija padaudz kļūdas. Skatīsimies video un centīsimies sniegumu uzlabot."

Nākamā spēle Latvijai būs ar ASV. Varbūt tomēr nedaudz parocīgāks pretinieks, nekā Zviedrija un Krievija. "Man gan grūti teikt. Šķiet, ka visas šīs trīs komandas ir vienlīdz labas. Skaidrs gan, ka krieviem ir pāris individuāli labāki spēlētāji, bet mēs iesim un cīnīsimies, neskatoties uz to, kas mums būs pretī."

Vārtsargs Elvis Merzļikins spēles laikā piekoriģējot aizsargu darbību laukumā. "Viņš saka priekšā, kur un ko vajadzētu darīt. Liels paldies viņam par to, ka mums palīdz. Elvis jau pērn mūs vilka un mums vārtsargu līnijā nākotnē situācija ir ļoti cerīga," uzskata Cibuļskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi