Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Čehijas hokeja čempionāts ar latviešu līdzdalību apturēts līdz 25.oktobrim

Čehijas ekstralīgas turnīrs, kurā pieteikti arī pieci Latvijas hokejisti, pirmdien Profesionālo klubu asociācijas ārkārtas pilnsapulcē video konferences veidā pārtraukts līdz 25.oktobrim, ziņots Čehijas Ledus hokeja asociācijas (ČSLH) tīmekļa vietnē.

Čehijas hokeja ekstralīgas klubi pirmdienas videokonferencē Profesionālo klubu asociācijas ārkārtas pilnsapulcē apstiprināja izmaiņas spēles plānā, tādējādi ņemot vērā Čehijas valdības 8.oktobra rezolūciju par augstāko līgu sacensību pārtraukšanu līdz 2020.gada 25.oktobrim.

"Gadījumā, ja profesionālo sacensību pārtraukšanas termiņš būtu jāpagarina, ekstralīgas sezona laika ierobežojumu dēļ būtu pamatīgi apdraudēta, kas vēl vairāk atspoguļosies zaudējumos neizspēlēto maču dēļ," teikts paziņojumā.

Paziņojumā tiek minēts, ka ekstralīgas klubi gatavos atklātu vēstuli veselības ministram Romanam Primulam ar lūgumu atļaut treniņus laika posmā līdz 25.oktobrim un citiem argumentiem, lai tiktu atļauta sacensību norise.

"Ekstralīga vēlas turpināt sacensības un ar pašreizējiem skatītāju ierobežojumiem pagaidām priecēt fanus, izmantojot televizoru ekrānus," teikts klubu vēstījumā.

Šosezon Čehijas spēcīgākajā līgā spēlē 14 komandas. Covid-19 pandēmijas dēļ vienības aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu - no diviem līdz septiņiem mačiem.

Piemēram, svētdien no paredzētajām septiņām spēlēm notika vien divas, pārējām Covid-19 slimības dēļ tiekot pārceltām uz vēlāku laiku.

Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" ar sešiem punktiem ir piektajā vietā, kā nākamajai ar tikpat punktiem četrās spēlēs sekojot "Mlada Boleslav", kuru pārstāv Māris Bičevskis. Ar diviem punktiem divos mačos 11.pozīcijā 14 komandu vidū ir Ralfa Freiberga komanda Brno "Kometa", bet Uvja Balinska un Oskara Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" ir aizvadījusi trīs mačus un bez gūtajiem punktiem ieņem pēdējo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi