Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bukartam vienīgie divi vārti mačā Severstaļ uzvarā

Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts guva divus vārtus Čerepovecas Severstaļ komandas uzvarā savā laukumā trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē.

"Severstaļ" apspēlēja "Soči" ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0).

Abus vārtus uzvarētāju labā guva Roberts Bukarts. Viņš pēc Jonasa Netinena piespēles izcēlās 25.minūtē, bet nepilnas septiņas minūtes vēlāk realizēja soda metienu.

15 minūtēs un 19 sekundēs laukumā Bukarts piecreiz meta pa vārtiem.

Uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas apgabala "Vitjaz" komanda sava laukumā pārspēja Ufas "Salavat Julajev" ar 4:3 (0:1, 2:0, 2:2).

Daugaviņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 12 sekundes, pa reizei bloķējot pretinieka metienu un pielietojot spēka paņēmienu, kā arī uzvarot trijos no pieciem iemetieniem.

Divus vārtus, tai skaitā uzvaras, mājinieku labā guva Aleksandrs Sjomins.

Citā spēlē jau trešo panākumu pēc kārtas svinēja Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas bez Gunāra Skvorcova pieteikumā ar 6:4 (1:1, 4:1, 1:2) savā laukumā pieveica Magņitogorskas "Metallurg".

Pēc 1:2 23.minūtē Pekinas hokejisti 38.minūtē panāca 5:2, divreiz izceļoties vairākumā un reizi - mazākumā.

Jau ziņots, ka Helsinku "Jokerit" ar Jāni Kalniņu vārtos Nursultanā pagarinājumā pieveica "Baris" ar 5:4 (0:0, 0:2, 4:2, 1:0), atspēlējoties no 0:4.

Trešā perioda sākumā mājinieki 124 sekunžu laikā guva divus vārtus, 16 minūtes un 46 sekundes līdz pamatlaika beigām pēc eksrīdzinieka Linusa Videla precīza metiena panākot 4:0 pārsvaru.

Kalniņš palika vārtos, un Helsinku komanda ar diviem Petera Regina metieniem un Tommi Kivistē "golu" sešas ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām panāca 3:4.

Izlīdzinājums tika panākts pēc Miko Lehtonena metiena minūti un desmit sekundes pirms pamatlaika beigām, Kalniņam dodot vietu sestajam laukuma spēlētājam.

Pagarinājumā pēc spēlētām 132 sekundēm uzvaras vārtus iemeta Davids Sklenička.

Kalniņš vārtos atvairīja 24 pretinieku metienus.

Viesiem četras rezultatīvas piespēles Braiena O'Nīla kontā, bet mājiniekiem vārti plus rezultatīva piespēle Jakobam Liljam, bet divas rezultatīvas piespēles Aļihanam Asetovam.

"Jokerit" ar 21 punktu 15 mačos Rietumu grupā ieņem ceturto vietu, "Severstaļ" ar 19 punktiem 16 mačos ieņem septīto vietu, bet "Vitjaz" ar 17 punktiem 17 spēlēs astoto vietu. Pēdējā 11.vietā ir Rīgas "Dinamo", kam 13 mačos ir septiņi punkti.

Rīdzinieki ieņem arī pēdējo vietu līgā, no Pekinas kluba, kurš ar deviņiem punktiem 17 cīņās ir pēdējais Austrumu grupā, atpaliekot par diviem punktiem.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi