Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Bukartam vārti un piespēle Zlīn uzvarētā Čehijas čempionāta spēlē

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Bukarts trešdien guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, sekmējot Zlīn komandas uzvaru Čehijas čempionāta spēlē.

Zlīn viesos ar 3:1 (1:0, 2:1, 0:0) pārspēja Plzeņas Škoda vienību, pārtraucot divu zaudējumu sēriju un tiekot vien pie otrā panākuma pēdējos sešos mačos.

Latvijas hokejists 25.minūtē asistēja Petram Holīkam, kurš panāca 2:0, bet divas minūtes vēlāk Bukarts viesiem guva trešos vārtus. Līdz otrajam pārtraukumam Škoda vienus vārtus atguva, tomēr beigās viesi uzvaru nosargāja.

Bukarts spēlēja 11 minūtes un sešas sekundes, četras reizes meta pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības rādītāju +2.

Tikmēr citā mačā Hradeckrāloves Mountfield, joprojām bez traumu guvušā Andra Džeriņa sastāvā, viesos ar 4:3 (2:1, 1:1, 1:1) uzvarēja Pardubices Dinamo komandu, tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas.

Šosezon Bukarts 17 spēlēs ir guvis astoņus vārtus un astoņas reizes asistējis partneriem, kas viņam ar 16 punktiem ļauj būt komandas rezultatīvākajam spēlētājam. Par punktu mazāk ir Holīkam, kurš arī guvis astoņus vārtus. Bukartam šosezon gan ir negatīva lietderība -2.

Tikmēr Džeriņš izlaida jau septīto spēli pēc kārtas. Šosezon viņš 13 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +6.

Ar 32 punktiem 20 spēlēs Mountfield ieņem ceturto vietu kopvērtējumā, kamēr Zlīn ar 23 punktiem 17 mačos ir desmitajā pozīcijā 14 komandu vidū.

Bukarts Zlīn komandai pievienojās pērn novembrī, bet Džeriņš Mountfield rindas papildināja starpsezonā. Abi uzbrucēji pirms tam pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi