Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Bukartam divi vārti Čehijas augstākās līgas mačā

Latviešu hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien guva divus vārtus Čehijas augstākās līgas mačā, kamēr viņa un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas Aukro Berani komanda savā laukumā ar 2:4 (0:2, 2:1, 0:1) piekāpās Litvīnovas Verva hokejistiem.

Pirmo reizi Bukarts šajā mačā ar precīzu metienu izcēlās 26.minūtē, tobrīd panākot 1:3, bet vēlreiz viņa raidījums bija trāpīgs 34.minūtē, kas mājiniekiem ļāva rezultāta starpību samazināt līdz minimumam. No zaudējuma "Aukro Berani" hokejistiem izglābties gan neizdevās.

Bukarts šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā pamanījās veikt septiņus metienus pa vārtiem, dueli noslēgdams ar neitrālu lietderības koeficientu. Tikmēr Freibergs nospēlēja tieši 26 minūtes, pa šo laiku izpildot četrus metienus un bloķējot vienu sāncenšu raidījumu. Viņa rēķinā arī pozitīvs lietderības koeficients +1.

Bukarts šosezon 32 spēlēs guvis 13 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles, būdams līgas ceturtais rezultatīvākais hokejists, kamēr Freibergs tikpat mačos atzīmējies ar trim vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Citā piektdienas mačā zaudējumu piedzīvojusi arī aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Andra Džeriņa pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas savu skatītāju priekšā ar 2:5 (1:2, 1:0, 0:3) atzina "Olomouc" pārākumu.

Cibuļskis piektdien laukumā pavadīja 20 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā izpildīja divus metienus un bloķēja divus pretinieku raidījumus, tikdams pie neitrāla lietderības koeficienta. Savukārt Džeriņš nospēlētajās 17 minūtēs un divās sekundēs veica divus metienus, bloķēja vienu raidījumu, uzvarēja sešos no 16 iemetieniem, nopelnīja divas soda minūtes un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Mountfield" komanda pēc šī mača dosies uz Šveici, kur piedalīsies prestižajā Špenglera kausā. Tajā startēs arī Latvijas vienība Rīgas "Dinamo".

Čehijas čempionāta līderpozīcijā ar 70 punktiem 32 spēlēs atrodas Plzeņas "Škoda" komanda, kurai ar 64 punktiem 34 mačos seko "Mountfield". Tikmēr "Aukro Berani" ar 46 punktiem ieņem septīto vietu 14 komandu vidū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi