Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bļugera un Šilova Canucks savā laukumā pārspēj Girgensona pārstāvēto Sabres vienību

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda ar vārtsargu Artūru Šilovu rezervē otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pieveica uzbrucēja Zemgus Girgensona vienību Bufalo Sabres.

"Canucks" savā laukumā bija pārāki ar 3:2 (1:0, 1:0, 1:2), pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

Ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Eliāss Petešons, bet vēl reizi precīzi meta Konors Gārlends, kamēr "Sabres" sastāvā vārtus guva Rasmuss Dālins.

Keisijs Desmits "Canucks" vārtos atvairīja 15 no 17 metieniem, bet otrā laukuma galā Devons Levi tika galā ar 31 no 33 raidījumiem.

Bļugers šajā duelī uz ledus bija 13 minūtes un 34 sekundes, no kurām trīs minūtes un 35 sekundes spēlēja mazākumā. Viņa kontā trīs spēka paņēmieni, viena pārtverta ripa, uzvarēti seši no 11 iemetieniem un neitrāls lietderības koeficients.

Tikmēr Girgensons laukumā pavadīja desmit minūtes un 24 sekundes, izpildīja vienu metienu vārtu rāmī, pielietoja četrus spēka paņēmienus, pārtvēra vienu piespēli un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Canucks" ar 94 punktiem 69 spēlēs saglabā pirmo vietu Rietumu konferencē, savukārt "Sabres" ar 71 punktu 70 cīņās ir 11.pozīcijā Austrumos, no "play off" zonas atpaliekot jau piecus punktus. Katra vienība regulārajā čempionātā aizvada 82 mačus.

Nākamo spēli "Canucks" aizvadīs ceturtdien savā laukumā pret Monreālas "Canadiens", bet "Sabres" ceturtdien viesos cīnīsies ar Edmontonas "Oilers" hokejistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi