Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Atņem punktus stiprajiem

Vieta ir tabulas apakšā, taču sīvi spēkojas un tukšā nepaliek. Latvijas hokeja čempionvienība HK Zemgale/LLU Somijas pēc spēka otrajā Mestis līgā pret vienu no līgas spēcīgākajām komandām IPK ieguva divus punktus – 2:5 un 3:2 pēcspēles metienu sērijā. HK Zemgale/LLU ar 36 spēlēs izcīnītajiem 29 punktiem ir pēdējā, 14. vietā.

Saspringtā režīmā Mestis līgā debijas sezonu turpina aizvadīt Zemgale/LLU hokejisti. Janvārī spēles bija teju katru otro dienu. No 13 spēlēm rezultātu ailēs iepretim Jelgavas komandai divreiz iekrāsots zaļais aplītis. Somijas līgā uzvarētājiem pieskaņota zaļā, zaudētājiem – sarkanā krāsa. Otrdien un trešdien Zemgales komanda turpināja astoņu spēļu izbraukumu sēriju pret vienu no spēcīgākajām līgas komandām IPK. Pirmajā spēlē visi punki uz i tika salikti jau pirmajā trešdaļā, kuru Jelgavas komanda zaudēja ar 0:4. Otrajā mačā Zemgale/ LLU abas ripas ielaida pretuzbrukumos, taču atspēlējās un pēcspēles metienu sērijā komandas zelta ķiveres īpašnieks Artūrs Homjakovs nolieca uzvaras kausus Latvijas komandas labā.

Zemgale/LLU vājākā vieta joprojām gan ir zemā rezultativitāte. Pēc iemestajām ripām (73) Jelgavas komanda ievērojami atpaliek no konkurentiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi