Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Ar Kanādas uzvaru pār Krieviju noslēdzas U-20 pasaules čempionāta hokejā pirmais posms

Krievijas pilsētā Ufā notiekošajā U-20 pasaules čempionāta hokejā augstākajā divīzijā spēlē par pirmo vietu B apakšgrupā Kanādas izlase ar 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) pārspēja turnīra saimnieci Krievijas izlasi, šādi nodrošinot sev vietu pusfinālā.

Savukārt Krievijas valstsvienībai par iekļūšanu pusfināla vēl nāksies sacensties ar Šveices izlasi, kura ieņēma trešo vietu A apakšgrupā, ceturtajā vietā atstājot Somijas valstsvienību. Somi savā pēdēja apakšgrupas spēlē piedzīvoja zaudējumu pret esošajiem pasaules čempioniem zviedriem – 4:7 (1:3, 2:2, 1:2) un cīnīsies par palikšanu augstākajā divīzijā, savukārt Zviedrija uzreiz iekļuva pusfinālā. Otrā ceturtdaļfinālā tiksies Čehijas un ASV valstsvienības.

Latvijas U-20 izlase A apakšgrupas spēles noslēdza bez uzvarām, un par palikšanu augstākajā divīzijā 3.janvārī spēlēs ar Slovākiju, bet vēl dienu vēlāk Latvijas hokejistus gaida cīņa ar B grupas vājāko komandu Vāciju.

Izdzīvošanās grupā komandas ņems līdzi izcīnītos punktus no pirmās kārtas mača pret otru vienību no savas apakšgrupas. Izslēgšanas turnīru Somija sāks ar trim punktiem, Slovākijai būs divi punkti, Vācija turnīru sāks ar vienu punktu, bet Latvija - bez punktiem. Vājākās izlases vietu nākamajā čempionātā ieņems Norvēģija, kas decembra vidū triumfēja pirmās divīzijas A grupas turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi