Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Zemgale/LLU izcīna septīto uzvaru pēc kārtas

Latvijas čempionvienība hokejā Zemgale/LLU trešdien Optibet Latvijas hokeja līgas (OHL) mačā izcīnīja uzvaru.

"Zemgale"/LLU viesu lomā ar rezultātu 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) uzvarēja Hokeja skolu "Rīga", tiekot pie septītā panākuma pēc kārtas.

Pirmajā trešdaļā jelgavniekus vadībā izvirzīja Dāniels Andersons, bet otrajā trešdaļā ar precīziem metieniem izcēlās Roberts Petrovičs, Rainers Rullers un Daniels Goršanovs, kurš šajā mačā tika arī pie trīs rezultatīvām piespēlēm.

Noslēdzošajā periodā 5:0 panāca Kristaps Kristiņš.

"Zemgale"/LLU vārtos Rihards Cimermanis atvairīja 11 metienus, kamēr "Rīga" vārtsargs Aksels Ozols tika galā ar 34 no 39 pretinieku metieniem.

Tikmēr citā spēlē Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 4:0 (3:0, 0:0, 1:0) pārspēja Viļņas "7bet-Hockey Punks".

Rīdzinieku labā vārtus guva Reinis Mārtiņš Lejnieks, Miķelis Rēdlihs, Patriks Zabusovs, visiem trīs hokejistiem tiekot arī pie rezultatīvas piespēles, kamēr ar vienu precīzu metienu izcēlās arī Sandis Grīnbergs.

"Dinamo" vārtus sargāja Kārlis Zakrevskis, kurš atvairīja visus 17 pretinieku metienus, kamēr Viļņas komandas vārtsargs Sergejs Pisarenko tika galā ar 49 metieniem pa viņa sargātajiem vārtiem.

Savukārt "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (1:1, 3:1, 0:1) guva panākumu pār Kauņas "City".

Daugavpils komandā rezultatīvākais bija Ivo Haritonovs, kurš guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kamēr pa vienai ripai pretinieku vārtos iemeta Vadims Vabiščevičs un Artūrs Užulis.

Majinieku vienībā vārtus guva Rūdolfs Oto Lapsa, Egidijus Binkulis un Pauļus Gribausks.

Turnīra tabulas galvgalī ar 15 punktiem deviņās spēlēs ir "Zemgale"/LLU, bet otrajā pozīcijā ar 12 punktiem sešos mačos ir "Mogo"/LSPA komanda, kurai ar tādu pašu punktu skaitu septiņās spēlēs seko Rīgas "Dinamo", kamēr sešus punktus sešos mačos guvusi Hokeja skola "Rīga". Piektā ar četriem punktiem piecās spēlēs ir Viļņas "7bet-Hockey Punks", sestajā pozīcijā ar diviem punktiem piecos mačos "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga", divi punkti piecos dueļos ir Kauņas "City", bet bez punktiem ir piecas neveiksmes piedzīvojusī Rīgas "Prizma" un četros mačos zaudējusī Elektrēnu "Energija".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi