Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rangers otrajā papildlaikā izrauj uzvaru pār Hurricanes, tiekot pie otrā panākuma sērijā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas mačā otrdien Ņujorkas Rangers savā laukumā vien otrajā papildlaikā pieveica Karolīnas Hurricanes vienību.

Uzvaras vārtus mājinieku labā spēles 88.minūtē vairākumā guva Vinsents Tročeks, ļaujot regulārā čempionāta labākajai komandai panākt Austrumu konferences pusfināla sērijā 2-0.

Pirmajos divos periodos mājinieku labā divus vārtus guva Aleksis Lafrenjērs, bet viesiem divreiz precīzs bija Džeiks Gencels, bet reizi - Dmitrijs Orlovs. Trešajā periodā izlīdzinājumu "Rangers" panāca pēc Krisa Kraidera trāpīgā metiena vairākumā septītajā minūtē.

"Rangers" vārtsargs Igors Šestjorkins šajā spēlē atvairīja 54 no 57 metieniem, bet pretējā pusē Frederiks Andersens tika galā ar 35 no 39 mājinieku metieniem.

Sērijas nākamās divas spēles piektdien un svētdien notiks "Hurricanes" laukumā.

Jau vēstīts, ka Austrumu konferences ceturtdaļfinālā "Rangers" sērijā ar 4-0 pieveica Vašingtonas "Capitals", bet "Hurricanes" ar 4-1 uzvarēja Ņujorkas "Islanders" vienību.

Tikmēr Rietumu konferences pusfinālu otrdien ar uzvaru viesos uzsāka Kolorādo "Avalanche", kas papildlaikā ar 4:3 (0:3, 2:0, 1:0, 1:0) izrāva uzvaru pār Dalasas "Stars".

Mājinieki pirmajā periodā pēc Raiena Satera, Vaiana Džonsona un Džeimija Benna gūtajiem vārtiem ieguva trīs vārtu pārsvaru, taču noturēt to nespēja. Otrajā trešdaļā ar vārtiem vairākumā "Avalanche" rindās izcēlās Valērijs Ņičuškins un Keils Makars, bet trešā perioda ievadā Neitans Makinons panāca 3:3.

Uzvaras vārtus papildlaika 12.minūtē viesu labā guva Mailss Vuds.

Sērijas otrā spēle ceturtdien notiks turpat Dalasā, bet nākamie divi mači tiks aizvadīti "Avalanche" laukumā.

Kā zināms,  Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā "Stars" ar 4-3 sērijā pārspēja pagājušās sezonas čempionus Vegasas "Golden Knights", bet "Avalanche" ar 4-1 uzvarēja Vinipegas "Jets" hokejistus.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", latviešu uzbrucējam Teodoram Bļugeram vegasiešu sastāvā kļūstot par Stenlija kausa ieguvēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi