Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Penguins kārtējo reizi sarūgtina Capitals; Krieviju Ķelnē var sagaidīt iespaidīgs papildinājums

Kārtējo reizi cīņa par Stenlija kausu NHL regulārās sezonas uzvarētājiem Vašingtonas Capitals beigusies ar sarūgtinājumu. Trešdien Austrumu konferences pusfināla izšķirošajā cīņā Pitsburgas Penguins savā laukumā Vašingtonu uzvarēja ar 2:0, sērijā triumfējot ar 4-3.

Visus 29 viesu metienus atvairīja pašreizējās Stenlija kausa īpašnieces Pitsburgas vārtsargs Marks Andrē Flerī, bet vārtus izšķirošajā duelī guva Braiens Rasts un Patriks Hornkvists. Penguins Austrumu finālā tiksies ar Otavas Senators, tikmēr Rietumos finālu pirmo reizi vēsturē sasniegusi Nešvilas Predators komanda. Pretiniekos būs Anaheimas Ducks, kas trešdien izšķirošajā duelī ar 2:1 savā laukumā pārspēja Edmontonas Oilers. Visā sērijā pīles triumfēja ar 4-3.

Zīmīgi, ka Vašingtona ar Aleksandru Ovečkinu priekšgalā Pitsburgai play-off sērijā piekāpās jau trešo reizi. Arī pērn tika zaudēts tieši konferences pusfinālā. Zīmīgi, ka abos iepriekšējos gadījumos Penguins tika pie kausa.

Visai iespaidīgu papildinājumu nu iespējams saņemt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Krievijas hokeja izlasei, jo pasaules čempionātam atbrīvojušies uzbrucēji Ovečkins (spēlējis pēdējos septiņos PČ) un Jevgēņijs Kuzņecovs, kā arī aizsargs Dmitrijs Orlovs, kuri jau ierasti steidz palīgā valstsvienībai. Tāpat sezona galā zviedriem Niklasam Bekstrēmam (nav spēlējis PČ kopš 2012.gada) un Markusam Johansonam, kā arī rezultatīvajam vācietim Leonam Draizaitlam no Oilers.

Oficiālas informācijas par šo hokejistu plāniem šobrīd vēl nav.

Krievijas hokejisti pasaules čempionātā līdz šim uzvarējuši visās trīs spēlēs, bet ceturtdien tiekas ar Dāniju. Vēl priekšā dueļi ar Slovākiju (sestdien), Latviju (pirmdien) un ASV (otrdien). Krievija iekļuvusi medaļnieku vidū astoņos no pēdējiem desmit turnīriem, tostarp četras reizes (2008, 2009, 2012 un 2014) kļūstot par pasaules čempioniem.

 

Top komentāri

ziepes tuvojas
z
sauksim lietas īstajos vārdos- briest reāli sūdi... :(
Turu
T
īkšķi par Hari un Oļegu! Bet Ovečkinam piemeklējuši visnejēdzīgāko foto, kādu varēja atrast...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi