Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Maple Leafs līderis Metjūzs kļuvis par NHL apmaksātāko spēlētāju

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Toronto Maple Leafs trešdien uz četriem gadiem pagarināja līgumu ar centra uzbrucēju Ostonu Metjūzu, vēsta līga.

Līgums pagarināts uz četriem gadiem līdz 2028.gadam par 53 miljoniem ASV dolāru (49,05 miljoni eiro), kas Metjūzu ar 13,25 miljonu dolāru (12,26 miljoni eiro) algu sezonā padara par vislabāk apmaksāto spēlētāju līgā. Līdzšinējais rekordists algas apmēra ziņā ar 12,6 miljoniem ASV dolāru (11,66 miljoni eiro) sezonā bija Kolorādo "Avalanche" zvaigzne Neitans Makinons.

"Man ir paveicies, ka varu turpināt pārstāvēt "Maple Leafs", labāko hokeja līdzjutēju priekšā," savā "Twitter" kontā pēc līguma pagarināšanas ierakstīja 25 gadus vecais Metjūzs. "Darīšu visu iespējamo, lai palīdzētu komandai sasniegt virsotni."

Amerikāņu uzbrucējs 2020./2021.gada, kā arī nākamajā sezonā ieguva Morisa Rišāra balvu kā labākais vārtu guvējs, atzīmējoties attiecīgi ar 41 un 60 precīziem metieniem, tomēr iepriekšējā sezonā viņa rezultativitāte kritās - 74 spēlēs Metjūzs atzīmējās ar 40 precīziem metieniem un 85 punktiem.

"Maple Leafs" uzbrucēju 2016.gadā draftēja ar kopējo pirmo numuru un visas septiņas sezonas līgā Metjūzs aizvadījis tieši Toronto klubā. Regulārajā čempionātā viņa kontā 542 (299+243) punkti 481 spēlē, bet Stenlija kausa izcīņā Metjūza rēķinā 44 (22+22) punkti 50 spēlēs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi