Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dinamo atsāk ar panākumu

Pavilka ceturtais uzbrucēju trijnieks. Rīgas Dinamo Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pēc novembra starptautiskā pārtraukuma Arēnā Rīga apspēlēja Vladivostokas Admiral ar 3:2.

Peters Tīvola rīdziniekiem guva divus, Džordons Sautorns – vienus vārtus. Šonedēļ Rīgas Dinamo aizvadīs vēl divas spēles: cetutrdien mājās ar Kazaņas Ak Bars (17.00) un svētdien izbraukumā ar HK Soči (16.00).

Pret Austrumu konferences uz to brīdi otru vājāko komandu Rīgas Dinamo spēli iesāka aktīvi, apzinoties, ka savā laukumā šāda līmeņa komandai zaudēt nedrīkst, ja reiz ir mērķis "rietumos" iekļūt labāko astoņniekā. Ātri izdevās arī gūt vārtus. Peters Tīvola pretuzbrukumā precīzi trāpīja augšējā vārtu stūrī, bet turpinājumā precizitātes nobeiguma fāzē vairākkārt pietrūka. Iespēju bija daudz. Izmantojot kanādiešu aizsarga Džordona Sautorna saminstināšanos aizsardzības zonā, Admiral panāca izlīdzinājumu. Pēc tam gan Sautorns reabilitējās, pieliekot punktu ceturtās maiņas kombinācijai, bet trešajā periodā atkal nospēlēja ar mīnusa zīmi, aizsedzot redzamību vārtsargam Juhanam Matsonam Admiral otro vārtu guvumā. Tīvolas otrais vārtu guvums izrādījās izšķirošais. Rietumu konferencē rīdzinieki ar 27 spēlēs iegūtajiem 25 punktiem ieņem 10. vietu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi