Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Zaudēja kauju, ne karu

Spēka pietika 60 minūtēm. UEFA Čempionu līgas pusfinālā Parīzes Saint-Germain futbolisti aizvadīja lielisku spēles pirmo nogriezni, tomēr izgāza galotni, piekāpjoties Mančestras City ar 1:2.

Par mača galveno favorīti tika uzskatīta City, kas šosezon dominējusi gan spēcīgajā Anglijas premjerlīgā, gan citos turnīros. Abas komandas uz spēli ieradās iespējami labākajā sastāvā. Ierindā bija arī Kilians Mbapē, par kura dalību bija šaubas mikrotraumas dēļ. 

PSG aizvadīja lieliskas pirmās 60 minūtes, pretiniekiem knapi tiekot pie iespējas gūt vārtus. Mača rezultātu atklāja parīziešu kapteinis Markiņoss, kurš pēc Anhela di Marijas centrējuma no stūra sitiena pārspēja Edersonu. PSG bija vairākas iespējas dubultot pārsvaru, tomēr visas tika izšķērdētas. Abi uzbrukuma līderi Neimārs un Mbapē reti tika pie momentiem un tika rūpīgi nosegti, tāpēc lielāks īpatsvars gūlās uz komandas biedru pleciem.

Par pagrieziena punktu kļuva 64. minūte. Lai gan PSG līdz tam nosacīti kontrolēja maču, City burtiski no nekā izlīdzināja rezultātu, Kevinam de Breinem kuriozi gūstot vārtus pēc pretinieku vārtsarga misēkļa. Dažus uzbrukumus vēlāk Rijāds Mahrezs izvirzīja Anglijas grandu vadībā. PSG aizsardzības sistēma bija sabrukusi, sarkano kartīti nopelnot Idrisam Gvejam, tomēr vairāk vārtu netika gūti, City uzvarot 2:1.

''Izdarīta ir tikai puse darba. Ja spēlēsim kautrīgi kā pirmajā puslaikā un nebūsim tādi, kādi varam būt, viss var notikt, jo PSG pietiek talanta pagriezt cīņu kājām gaisā. Taču, ja spēlēsim, kā to darījām otrajā puslaikā, mēs varbūt sasniegsim finālu,'' problēmas mača sākumā nenoliedza City galvenais treneris Peps Gvardiola, kurš uzsvēra, ka komandai jāspēlē drošāk.

Pretēji spēles gaitu komentēja PSG stūrmanis Maurisio Početino, akcentējot, ka otrajā puslaikā nepietika spēka, lai noturētu intensitāti. Komandas līderis Neimārs uzsvēra, ka svarīgākā spēle vēl ir tikai priekšā. ''Zaudējām kaujā, bet karš vēl turpinās. Ticu komandai. Ticu, ka varam būt labāki, nekā bijām šajā spēlē.'' Fināliste šajā duelī noskaidrosies atbildes mačā, kas notiks 4. maijā Mančestrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi