Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Virslīgas pēdējā kārtā cīņa par titulu un izdzīvošanu

Zelta rudens gaidas Valmierā un Rīgā, kā arī divu uz jauniešu akadēmiju bāzētu komandu savstarpējā cīņa par izdzīvošanu elitē veidos pašmāju futbola sezonas kulmināciju Optibet Virslīgas čempionāta pēdējā kārtā. Valmiera FC ar uzvaru Liepājā var nodrošināt savu pirmo Latvijas čempionu titulu, bet Riga FC nepieciešama uzvara galvaspilsētas lielklubu duelī, lai pārtvertu kausu līderu klupiena gadījumā. Visas pēdējās kārtas spēles 12. novembrī sāksies pulksten 13, cīņa no Liepājas – LTV7 tiešraidē.

"Gaidāma fantastiska spēle, fantastiska turnīra intriga," ar dalītām jūtām pēdējo kārtu gaida Valmieras komandas galvenais treneris Jurģis Kalns, jo vidzemniekiem bija gana labas iespējas titulu nodrošināt jau pāris kārtu iepriekš. "Bēdīgi, jo visam bija jābeidzas jau iepriekš, ja paši būtu noticējuši kam tādam ātrāk. Ko tur bēdāties, nu jābrauc uz Liepāju. Kur vēl labāk man kā trenerim pacelt savu pirmo virslīgas kausu, ja ne savās mājās – Liepājā," par savu izcelsmi atgādināja liepājnieks.

Valmiera FC 35 kārtās guvis 82 punktus, Riga iekrājis par punktu mazāk. Vienāda punktu skaita gadījumā priekšroka būs valmieriešiem, kuri uzvarējuši trīs no četrām šīs sezonas savstarpējām spēlēm. Lai vicelīderi varētu pretendēt uz savu ceturto titulu, viņiem Rīgas derbijā Skonto stadionā jāpieveic pērnais čempions RFS. 

Izšķirošā cīņa pēdējā kārtā gaidāma arī turnīra tabulas otrā galā, turklāt pēdējā vietā esošajām Metta un Super Nova Salaspils komandām liktenis ir pašu rokās savstarpējā spēlē. Pirms tās Metta izcīnījis 21 punktu, un komandai pietiks arī ar neizšķirtu, lai nosargātu devīto vietu – pēdējā vietā esošais Super Nova ir par diviem mazāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi