Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Trīs punkti nepieciešami abām komandām

Septembra spēļu ciklu Latvijas futbola valstsvienība beigs Podgoricā pret Melnkalni. Sākums otrdien plkst. 21.45. Tiešraide TV6 kanālā.

Pirmajā abu komandu spēlē martā Skonto stadionā Latvija uzturēja intrigu līdz mača beigām. Jānis Ikaunieks spēles 40. minūtē izvirzīja Latviju vadībā, bet jau nākamajā uzbrukumā viens no Melnkalnes līderiem un komandas kapteinis Stevans Jovetičs no Berlīnes Hertha komandas panāca izlīdzinājumu. Jovetičs 83. minūtē nosvēra arī uzvaras kausus Melnkalnes labā. Pirms septembra spēļu cikla Jovetičs iedzīvojās savainojumā. Kājas muskuļa sastiepums bija par iemeslu viņa nespēlēšanai Turcijā (2:2) un Nīderlandē (0:4). Melnkalne Covid-19 pandēmijas dēļ ir iekļauta Vācijas sarkanajā sarakstā, kas nozīmētu obligātu piecu dienu karantīnu, atgriežoties klubā. Melnkalnei izdevās panākt īpašu vienošanos ar Vācijas varas iestādēm par izņēmuma panākšanu, lai futbolistam nevajadzētu doties karantīnā pēc atgriešanās Berlīnē. "Sagaidām vēl vienu sarežģītu spēli," pirms mača savas valsts medijiem uzsvēra Jovetičs. "Izbraukumā ar grūtībām viņus uzveicām, un viņi atņēma punktu Turcijai. Ja uzvarēsim, tad būsim izpildījuši septembra plānu un turpināsim cīnīties par izkļūšanu no grupas." Uz spēles nozīmi norādīja arī Melnkalnes valstsvienības galvenais treneris Miodrags Radulovičs. "Trīs punkti ir izšķiroši, lai turpinātu cīņu par izkļūšanu no grupas. Līdz pat kvalifikācijas beigām gaidāmi dažādi pārsteigumi, un mēs vēlamies būt cīņā līdz pat beigām. Tas ir mūsu mērķis." Pirms septembra spēļu cikla Radulovičs komandai izvirzīja uzdevumu izcīnīt četrus punktus. Uzvarot Latviju, plāns arī būs izpildīts. 

Latvijas izlasei arī ir nepieciešami trīs punkti, lai saglabātos reālas izredzes uz ceturto vietu grupā. Galvenais treneris Dainis Kazakevičs atgādināja, ka Melnkalne pēc izlozes groza ir vistuvāk Latvijai, tāpēc otrdienas spēle būs īpaši svarīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi