Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Tituls pēdējā kārtā

Līderi izcīna uzvaras, RFS futbolisti – Eirokausu ceļazīmi.

Dalību nākamās sezonas Eirokausu kvalifikācijas turnīros Optibet Latvijas virslīgas pirmspēdējā kārtā nodrošināja šosezon Konferences līgas grupu turnīru sasniegušie RFS futbolisti, kuri savā laukumā spēlēja neizšķirti 0:0 ar tiešo konkurentu FK Liepāja. Tikmēr pie panākuma tika abi titula pretendenti Valmiera un Riga, kuri neklātienes divcīņā šīs nedēļas beigās sadalīs čempionu kausu, bet ne mazāk spraiga cīņa gaidāma starp Metta un Super Nova Salaspils komandām – tās cīnīsies par vietas saglabāšanu virslīgā.

Eiropas futbola grandus uz Rīgu atvedusī pērnā čempionvienība RFS vēl līdz šai svētdienai nebija droša par trešo vietu virslīgas tabulā, lai starptautiskā līmenī sevi censtos pierādīt arī pēc gada. Uz trešo vietu nopietni tēmēja arī ambiciozi nokomplektētā Liepājas komanda, kas izšķirošajā spēlē gan nespēja izcīnīt sev nepieciešamo uzvaru pretinieku laukumā, lai pēdējā kārtā varētu mēģināt apsteigt rīdziniekus. "Sezonas vidū izsējām pārāk daudz punktu, taču to pašu var teikt arī par pārējām vadošajām komandām," rokas atlika noplātīt liepājnieku galvenajam trenerim Tamazam Pertijam. Gruzīnu speciālists neslēpa, ka, pārņemot komandas grožus tikai vasarā, pagājis pārāk ilgs laiks, līdz izdevies atrast kopīgu valodu ar spēlētājiem. 

Līdervienība Valmiera izbraukumā neatstāja šaubas par savu pārspēku pret pēdējā vietā esošo Super Nova (6:1), bet arī Riga FC tika galā ar savu uzdevumu – pēc 2:0 uzvaras Tukumā titula pretendentus joprojām šķir tikai punkts. Turklāt abiem pēdējā kārtā priekšā nopietni izaicinājumi. Riga FC galvaspilsētas derbijā uzņems RFS, bet Valmiera FC jāviesojas Liepājā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi