Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Redz iespējas atspēlēties

Riga un Valmiera futbolisti apņēmības pilni uzvarēt, lai turpinātu Eirokausus.

Sarežģītā situācija pirms atbildes spēlēm UEFA Konferences līgas kvalifikācijā nemazina divu Eirokausos vēl palikušo Latvijas klubu treneru un spēlētāju apņēmību sasniegt kvalifikācijas izšķirošo kārtu. Riga FC ceturtdien pulksten 20 Skonto stadionā (tiešraide TV4) centīsies atspēlēt divu vārtu deficītu pret vienu no Nīderlandes vadošajiem klubiem Twente, bet Valmiera FC stundu vēlāk (Best4Sport TV) lūkos uzvarēt Albānijā pēc 1:2 zaudējuma Rīgā.

Valmieriešu pirmās spēles pirmajā pusē parādītais sniegums pret Tirānas Partizani ļauj ar gana lielām cerībām raudzīties uz iespējām atspēlēties. Divi nelaimīgi ielaistie vārti pēc pašu rupjām kļūdām uzdevumu ir krietni sarežģījuši, taču ne padarījuši neiespējamu. "Esmu pārliecināts, ka varam atspēlēties, ja izbraukumā nospēlēsim uz visiem simts procentiem," pēc pirmās spēles teica Vidzemes kluba pussargs Maksims Toņiševs. Viņš neslēpa, ka komanda neesot bijusi gatava pretinieku taktisko uzsvaru maiņai otrajā puslaikā, bet izšķirošas bija ne tikai paslīdēšanas pirms ielaistajiem vārtiem, bet pašu neizmanto tās vārtu gūšanas iespējas. 

Par simts procentu atdevi pirms atbildes spēles runā arī Riga FC galvenais treneris Tomislavs Stipičs, kura padotajiem gan ir vēl grūtāks uzdevums, jo pret pavasarī piekto vietu Nīderlandes Eredivisie izcīnījušo Twente rezultāts varēja būt arī vēl lielāks par 0:2, ja ne vārtsarga Nila Toma Puriņa teicamais sniegums vārtos. "Nezinu, vai uzvarēsim, bet zinu, ka mana komanda aizvadīs fantastisku spēli. Ja tā būs, tad viss ir iespējams," treneris atgādināja, ka rīdzinieki arī kvalifikācijas iepriekšējās divās kārtās atspēlējās pēc zaudējuma pirmajā spēlē. "Pret ungāriem atbildes spēles gaitā viņiem septītajā minūtē bija divu vārtu pārsvars summā. Tagad mums bijušas četras sagatavošanās dienas, un vēl ir septiņas minūtes vairāk, lai atspēlētos un mēģinātu panākt vismaz pagarinājumu. Būs pilns stadions – izdarām to vēlreiz!" emocionāli komandu uzkurināja Stipičs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi