Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pasaules kausa ieguvējs Gece kļuvis par PSV futbolistu

Vācijas izlases varonis 2014.gada Pasaules kausā Mario Gece otrdien panācis divu gadu vienošanos ar Nīderlandes čempionāta komandu Eindhovenas PSV.

Jau maija izskaņā Dortmundes "Borussia" sporta direktors Mihaels Corks atklāja, ka Geces dienas Vācijas bundeslīgas klubā ir skaitītas. Otrdien kļuva zināms, ka Gece turpmākos divus gadus pavadīs Nīderlandes čempionātā.

Gece PSV komandai pievienojās kā brīvais aģents.

2014.gada Pasaules kausa finālā Gece ar gūtiem vārtiem nodrošināja Vācijai uzvaru turnīrā, bet vēlāk karjerā sevi tik spoži vairs neizdevās apliecināt. 2016.gadā viņš no Minhenes "Bayern" pārnāca uz "Borussia", bet arī iepriekš zināmā vide sportistam cerētos augļus nenesa.

Futbolists turpmākajos gados cīnījās ar traumām, bet pagājušajā sezonā pie spēles laika tika periodiski, kā rezultātā "Borussia" nolēma nepagarināt ar viņu līgumu.

Gecem sev jaunu komandu neizdevās atrast arī transfēru periodā, bet PSV treneris Rodžers Šmidts spēlētāja piesaisti uzņēmās savās rokās, kā rezultātā noslēgts divu gadu līgums.

"Šovasar saņēmu daudz piedāvājumu, tomēr es tas cilvēks, kurš izvēli veic pats. Jūtu, ka esmu gatavs kam patiesi jaunam, bet nedomāju, ka pāreja man radīs sarežģījumus," pēc pieņemtā lēmuma spēlēt PSV teica Gece.

Iepriekš Geces sakarā tika piesauktas Berlīnes "Hertha", Leverkūzenes "Bayer", "Monaco" un "Sevilla" komandas. Tāpat netika izslēgta iespēja, ka viņš noslēgs karjeru, tāpāt kā to šovasar izdarīja Andrē Šūrle.

Paredzams, ka Gece savu debiju Nīderlandes čempionātā piedzīvos 18.oktobrī, kad spēlētāji būs atgriezušies vietējos čempionātos no izlašu pārtraukuma.

Šī Gecem būs pirmā pieredze leģionāra gaitās, jo iepriekš karjerā viņš spēlējis tikai Vācijas bundeslīgas komandās. Vācijas izlasē futbolists aizvadījis 63 spēles, kurās izcēlies ar 17 vārtiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi