Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Holanns gūst piecus vārtus Anglijas kausa izcīņas mačā

Norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns otrdien izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem Mančestras City uzvarā Anglijas (FA) kausa izcīņas spēlē.

Turnīra astotdaļfināla mačā "City" viesos ar 6:2 (3:1) sagrāva citu premjerlīgas komandu Lūtonas "Town".

Holannam šī bija otrā piecu vārtu spēle mančestriešu rindās. Tik pat rezultatīvs norvēģis bija pagājušā gada martā UEFA Čempionu līgā pret Vācijas klubu "Leipzig".

Pret Lūtonas komandu otrdien vārtus guva arī Mateo Kovačičs, bet ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kevins de Bruine. Mājinieku rindās abus vārtus guva Džordans Klārks.

Ceturtdaļfinālu otrdien sasniedza arī pērn no premjerlīgas uz pēc spēka otro līgu - "Championship" - izkritusī Lesteras "City", kas viesos ar 1:0 (0:0, 1:0) papildlaikā pārspēja spēcīgākās līgas klubu "Bournemouth".

Vienīgos vārtus mača 105.minūte guva Abduls Fatavu.

Vēl vienā Anglijas kausa izcīņas astotdaļfināla mačā premjerlīgas komanda Ņūkāslas "United" 11 metru sitienu sērijā viesos pieveica Blekbērnas "Rovers" no "Championship".

Pamatlaiks noslēdzās 1:1 (0:0), vārtus viesiem gūstot Entonijam Gordonam, bet mājinieku rindās precīzam esot Semjuelam Smodicam. Papildlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, bet pēcspēles sitienos ar 4:3 pārāki bija "United" futbolisti.

Iepriekš Anglijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā iekļuva arī "Championship" vienība Koventrī "City", bet pārējās četras dalībnieces tiks noskaidrotas šodien - Londonas "Chelsea" spēlēs ar "Championship" komandu Līdsas "United", "Liverpool" mājās mērosies spēkiem ar citu pēc spēka otrās līgas vienību "Southampton", bet divos premjerlīgas klubu dueļos "Nottingham Forest" uzņems Mančestras "United" un Vulverhemptonas "Wanderers" savā laukumā cīnīsies ar Braitonas un Havas "Albion".

Ceturtdaļfināla pāru izloze notiks pēc astotdaļfināla spēļu beigām.

Pērn par Anglijas kausa ieguvējiem kļuva Mančesstras "City", kas finālā ar 2:1 (1:0) pārspēja Mančestras "United" futbolistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi