Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Gauračs oficiāli pievienojies Latvijas čempionei Liepāja

Latvijas čempionvienība futbolā Liepāja otrdien oficiāli apstiprinājusi līguma noslēgšanu ar uzbrucēju Edgaru Gauraču.

Portāls liepajniekiem.lv par gaidāmo Gaurača pievienošanos ziņoja jau pirms nedēļas, tomēr toreiz Liepājas komandas vadība atzina, ka darījums vēl nav pabeigts.

"Esam gandarīti par Edgara pievienošanos komandai. Pirms sezonas bija pozīcijas, kuras vēlējāmies pastiprināt, esam veiksmīgi to izdarījuši un par 99% varam apgalvot, ka sastāva komplektācija ir noslēgusies," izteicies Liepājas komandas prezidents Māris Verpakovskis.

Paredzams, ka Gauračs Liepājai no Jūrmalas Spartaka pievienojies uz īres tiesībām.

Pēc 2014.gada jūlijā piedzīvotā krustenisko saišu plīsuma Gauračs laukumā atgriezās tikai pērn vasaras otrajā pusē, Spartaka sastāvā piedaloties sešās spēlēs, kurās guva četrus vārtus - trīs no tiem bija spēlēs pret Daugavpili, bet vieni - pret Skonto.

Gauračs savu karjeru sāka Rēzeknes vienībā Dižvanagi, bet turpinājumā vairākas sezonas pārstāvēja Itālijas komandu Ascoli, kuras sastāvā tika pieteikumā A sērijas spēlēm. Pēc tam viņš kopā ar Latvijas komandu Ventspils startēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, gūstot arī vienus vārtus, vēlāk uz pusgadu tika izīrēts vienam no spēcīgākajiem Rumānijas klubiem Bukarestes Rapid, bet pēc tam pārstāvēja Moldovas vienību Tiraspoles Šeriff, kuras sastāvā arī spēlēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Turpinājumā Gauračs spēlēja Krievijas pirmās līgas komandās Krasnojarskas Jeņisej un Maskavas Torpedo, bet 2014.gada sākumā pievienojās Spartakam. Sekojošajā vasarā uzbrucējs tika izīrēts Šveices augstākās līgas komandai Aarau, tomēr drīz vien guva smago traumu un pēc atgriešanās laukumā atkal pārstāvēja Spartaku.

Latvijas izlasē Gauračs aizvadījis 20 spēles, kuru laikā guvis piecus vārtus.

Jau pirms tam Liepājas komanda šoziem papildinājusi sastāvu ar malējo aizsargu Ņikitu Bērenfeldu, kurš lauza līgumu ar finansiālās grūtībās nonākušo Skonto komandu, kā arī Spartaka pussargu Romānu Mickeviču.

Pirms nedēļas Liepājas vadība arī pavēstīja, ka jau tuvākajā laikā komandu varētu atstāt pagājušās sezonas labākais vārtu guvējs Dāvis Ikaunieks.

Tāpat starpsezonā liepājnieki atvadījušies no argentīnieša Martina Mersau un vārtsarga Raivo Varažinska, bet Roberts Savaļnieks un Reinis Flaksis uz īres tiesībām pievienojušies virslīgas jaunpienācējiem Riga, kur spēlēs arī līgumu ar Kurzemes klubu nepagarinājušais Iļja Šadčins.

Kā zināms, pērn Liepāja kluba pastāvēšanas vēsturē Latvijas SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionātā triumfēja pirmo reizi, nodrošinot iespēju nākamgad piedalīties UEFA Čempionu līgas atlases turnīrā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavības pārbaude uz Šveices fona

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 10. līdz 26. maijam norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlase piektdien un sestdien izbraukumā spēlēs ar Šveici.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi