Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Futbola virslīgas pirmais aplis noslēdzas ar Jelgavas uzvaru

Jelgava svētdien Tonybet Latvijas futbola virslīgas pirmā apļa pēdējā mačā izcīnīja panākumu. Jelgava savā laukumā ar 2:1 (1:1) pārspēja debitanti Grobiņa/LFS.

Mājinieki izvirzījās vadībā pēc spēlētām 12 minūtēm, kad vārtus guva Džozefs Oloko Ede, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā neizšķirtu panāca Markuss Kruglaužs.

Otrajā puslaikā nedaudz vairāk kā 20 minūtes līdz pamatlaika beigām pārsvaru "Jelgavai" atjaunoja pirmo vārtu autors Ede, kurš no pretinieku soda laukuma pēc Ralfa Šitjakova piespēles pārspēja viesu vārtsargu.

Pamatlaika izskaņā Grobiņas vienībai izdevās vēlreiz izlīdzināt rezultātu, taču pēc VAR iesaistes gūtie vārti netika ieskaitīti.

Piektdien devītā kārta sākās ar dueli, kurā "Auda" viesos ar 3:1 uzvarēja "Metta" komandu. Sestdien Rīgas derbijā RFS viesos ar 2:1 pārspēja "Riga" komandu un "Valmiera" izbraukumā ar tādu pašu rezultātu guva virsroku pār "Tukums 2000"/"Telms" vienību, bet svētdien "Daugavpils" un "Liepājas" cīņā noslēdzās bez gūtiem vārtiem.

Pirmo vietu ar 22 punktiem deviņās spēlēs ieņem RFS, kurai ar 18 punktiem seko "Riga". Tālāk ar 16 punktiem ir "Valmiera", kurai ar 15 punktiem seko "Daugavpils" un "Auda" ar 14 punktiem, bet 13 punktus guvusi "Tukums 2000"/"Telms". Septīto un astoto vietu ar astoņiem punktiem ieņem "Grobiņa"/LFS un "Jelgava", kamēr septiņus punktus guvusi "Metta" un "Liepāja".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi