Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Argentīnas futbolisti spēlē neizšķirti ar Brazīliju un kvalificējas Pasaules kausam

Argentīnas vīriešu futbola izlase otrdien Pasaules kausa izcīņas Dienvidamerikas kvalifikācijas zonas spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar Brazīlijas valstsvienību, tādejādi kvalificējoties finālturnīram.

Argentīnas izlase kļuva par otro Dienvidamarikas pārstāvi, kas garantējusi vietu 2022.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Kā pirmā to paveica principiālā pretiniece Brazīlija.

Argentīnas izlase, kas nav zaudējusi jau 27 mačus pēc kārtas, ar 13 spēlēs izcīnītiem 29 punktiem Dienvidamerikas zonas kopvērtējumā saglabāja otro vietu, tomēr pēc Čīles un Urugvajas futbolistu zaudējumiem otrdienas mačos vairs nevar noslīdēt zemāk par ceturto pozīciju un garantējusi sev ceļazīmi uz finālturnīru Katarā.

Līderi ar 35 punktiem ir Brazīlijas futbolisti, bet trešo vietu ieņem Ekvadoras izlase, kas vakar ar 2:0 (1:0) viesos pieveica Čīli. Vārtus uzvarētājiem guva Perviss Estupinjans un Moisess Saisedo.

Tikmēr ceturto vietu ar 17 punktiem saglabā Kolumbija, kas vakar savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar Paragvajas izlasi.

Uz piekto vietu ar 17 punktiem kopvērtējumā pakāpās Peru, kas otrdien viesos ar 2:1 (1:0) uzvarēja Venecuēlu. Vārtus uzvarētāju labā guva Džanluka Lapadula un Kristians Kueva, bet mājinieku rindās ar precīzu raidījumu atzīmējās Darvins Mačiss.

Savas izredzes uz kvalificēšanos finālturnīram krietni pasliktināja Urugvajas izlase, kas viesos ar 0:3 (0:2)  atzina Bolīvijas pārākumu. Bolīviešiem divus vārtus guva Horhe Arse, bet viens precīzs sitiens Dienvidamerikas kvalifikācijas zonas rezultatīvākajam spēlētājam Marselo Moreno. Moreno šajā mačā nerealizēja arī 11 metru soda sitienu.

Urugvajas izlasei šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas un komanda noslīdējusi uz septīto vietu kopvērtējumā. Urugvajiešiem pēc 14 mačiem ir 16 punkti, bet vietu ausgtāk ar tik pat punktiem atrodas Čīle. Astotie desmit komandu konkurencē ar 15 punktiem ir Bolīvijas futbolisti, 13 punkti un devītā pozīcija Paragvajai, bet tabulu ar septiņiem punktiem noslēdz Venecuēla.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīram kvalificējas četras labākās Dienvidamerikas zonas izlases, bet piektās vietas īpašniecei par ceļazīmi jācīnās papildus interkontinentālā izslēgšanas turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi