Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Valmieras futbolisti sezonu sāk ar uzvaru pār Metta komandu; Riga uzvar debitantus

Valmieras komanda svētdien Tonybet Latvijas futbola virslīgas pirmās kārtas spēlē izbraukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) uzvarēja Metta vienību, ar panākumu sezonu sākot arī vicečempionei Riga.

Valmieriešiem vārtus guva "Metta" audzēknis Lūkass Vapne, kurš izīrēts Valmieras klubam, un Džibrils Gejs.

Vidzemnieki vadībā izvirzījās 62.minūtē, kad Leu Gaušu soda laukumā apspēlēja pretinieku un pāradresēja bumbu pa sitienam Vapnem, kurš bija nekļūdīgs. Pēc 11 minūtēm, stūra sitienu izpildot Vapnem, ar galvu bumbu vārtos ieraidīja Gejs.

Pamatlaika pēdējās minūtēs Bruno Melnim bija iespēja vienus vārtus atgūt, taču viņa bīstamo sitienu bloķēja Niks Sliede.

Pirms tam Iepriekšējās sezonas vicečempione "Riga" viesos ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja augstākās līgas debitanti "Grobiņa"/LFS.

Vienīgos vārtus viesu labā guva Marko Regža.

Rīdzinieku aktīvie uzbrukumi vainagojās ar panākumu spēles 29.minūtē, kad pēc Gotjē Mankendā piespēles no labās puses bumbu tukšos vārtos sita Regža, latvietim panākot 1:0 viesu labā. 

Otrā puslaika sākumā aktīvi spēlēja Eduards Dašķevičs un vienā no epizodēm pēc viņa sitiena bumba pēc atsišanās no pārliktņa bija tuvu vārtu līnijai, taču nebija iespējams konstatēt, vai tā pilnībā šķērsojusi to. 

Grobiņnieki centās atbildēt ar pretuzbrukumiem un ilgu laiku turēja "Riga" komandu spriedzē, bet cerības atspēlēties mazinājās četras minūtes pirms pamatlaika beigām, kad Kārlis Mikuļskis pēc kļūdas pārkāpa noteikumus un saņēma sarkano kartīti. Tiesa, arī mazākumā mājinieki spēja nogādāt bumbu soda laukumā un pašaizliedzīgi bloķēja pretinieku sitienus. 

Piektdien čempionāts sākās ar RFS uzvaru izbraukuma spēlē pār "Audu" (2:1), sestdien "Tukums 2000"/"Telms" viesos ar 2:0 pārspēja "Liepāju", bet "Jelgavas" un "Daugavpils" vienību mačā vārti netika gūti.

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi