Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Grobiņas futbolisti Latvijas kausa astotdaļfinālā sensacionāli aptur Liepāju

Uzvaras vārtus pēdējā minūtē gūstot Robertam Meļķim, Grobiņas futbola komanda svētdien Atbildīgas spēles Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā sensacionāli ar rezultātu 2:1 (0:1) uzvarēja Liepājas vienību.

Kādreizējā "Liepājas" galvenā trenera Viktora Dobrecova vadītā "Grobiņa" spēlē Latvijas pēc spēka otrajā līgā ieņem ceturto vietu, bet Tamaza Pertijas vadītā "Liepāja" ir ceturtā Latvijas augstākajā līgā jeb virslīgā.

Četras minūtes pirms pirmā puslaika beigām neapšaubāmo mača favorīti "Liepāju" vadībā izvirzīja Artūrs Karašausks, kurš pretuzbrukumā apstrādāja bumbu un no tāluma soda laukumā panāca 1:0. "Liepāja" bija vadībā līdz pat spēles 84.minūtei, kurā pēc Ralfa Denija Džeriņa izpildītā soda sitiena pirmais pie atsistās bumbas bija Kristers Volkovs, kurš izlīdzināja rezultātu.

Otrā puslaika kompensācijas laiks bija divas minūtes un to noslēgumā pēc tālas piespēles "Grobiņas" futbolistu noturēja bumbu laukumā un no vārtsarga laukuma līnijas bumbu mērķī trieca Meļķis - 2:1. Grobiņas futbolisti uzvarēja, spītējot tam, ka pretinieki izpildīja vairāk sitienu pa vārtiem (8:4) un vairāk kontrolēja bumbu.

Turnīra 16 labāko komandu pulkā vietu bija nodrošinājušas piecas "Optibet" Nākotnes līgas (ONL) komandas, kas pārvarēja divas kausa izcīņas kārtas, un viena Latvijas otrās līgas pārstāve, kas izcīnīja panākumus trīs pirmajās kārtās. Astotdaļfinālā cīņā par trofeju iesaistījās desmit "Optibet" Virslīgas klubi.

Latvijas kausa izcīņas vēsturē kopš 1936.gada pie trofejas tikušas 38 dažādas klubu komandas, bet kopš valsts neatkarības atgūšanas kausu virs galvas cēlušas 12 dažādas vienības. Pašreizējā trofejas glabātāja ir RFS komanda, kas pērn Valmierā finālā ar 1:0 uzveica "Liepāju".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi