Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Barcelona pagarina līgumus ar Pikē, ter Štēgenu, de Jongu un Lenglē

Spānijas futbola klubs Barcelona pagarinājis līgumus ar Žerardu Pikē, Marku Andrē ter Štēgenu, Frenkiju de Jongu un Klemānu Lenglē, informē komanda.

Līgums ar aizsargu Pikē pagarināts līdz 2024.gada vasarai un tā izpirkuma maksa būs 500 miljoni eiro. Vienošanās noslēgta ar nosacījumu, ka 33 gadu vecais futbolists no 2021./2022.gada sezonas aizvadīs noteiktu spēļu skaitu.

Pikē Barselonā spēlēja kluba akadēmijā, bet pirmajā komandā nonāca, pārejot no Mančestras "United". Katalāņu klubā viņš aizvada savu 13.sezonu un laukumā devies 548 spēlēs.

Savukārt ar vārtsargu ter Štēgenu līgums pagarināts līdz 2025.gada vasarai un arī tā izpirkuma summa būs 500 miljoni eiro. Vācietis Barselonas klubā būs pavadījis vairāk nekā desmitgadi, bet šobrīd viņš ir sasniedzis 236 spēļu atzīmi. 28 gadus vecais vārtsargs nāk no Menhengladbahas "Borussia" sistēmas.

Tikmēr ar aizsargu Lenglē vienošanās pagarināta līdz 2026.gada vasarai, bet viņa līguma izpirkuma summa būs 300 miljoni eiro. 25 gadus vecais francūzis aizpērn pārgāja no "Sevilla" komandas un šajā laikā "Barcelona" sastāvā bijis laukumā 89 mačos.

Tāpat līgums līdz 2026.gada vasarai noslēgts ar nīderlandiešu pussargu de Jongu, un tā izpirkuma maksa būs 400 miljoni eiro. Iepriekš Amsterdamas "Ajax" pārstāvējušais de Jongs "Barcelona" klubā ir otro sezonu un piedalījies 47 cīņās. Šosezon 23 gadus vecais pussargs pie Ronalda Kūmana bijis sākumsastāvā visās aizvadītajās spēlēs.

"Barcelona" otrdien UEFA Čempionu līgas turnīru sāka ar uzvaru 5:1 pār Budapeštas "Ferencvaros". Vietējā čempionātā Barselonas klubs sezonu sāka ar divām uzvarām, bet nākamajās divās spēlēs bija pa vienam neizšķirtam un zaudējumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi