Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Radeviča: Lēmumā par karjeras turpināšanu klausīšu savai sirdij

Pēdējo divu gadu Latvijas labākā sportiste Ineta Radeviča joprojām nav pieņēmusi lēmumu, vai turpināt savu karjeru, bet tā pieņemšanā klausīs sirdij.

Kā ziņots, pirms gada Radeviča izteicās, ka Londonas olimpiskās spēles būs pēdējās lielās sacensības viņas karjerā. Tomēr ne pēc augustā notikušās Olimpiādes, ne tagad tāllēcēja galējo lēmumu vēl nav pieņēmusi.

"29.oktobrī došos uz ASV. Tur sešas nedēļas trenēšos un atjaunošos, bet pēc tam skatīšos, kā jūtos," sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja Radeviča. "Ja jutīšu, ka vēl ir motivācija, tad trenēšos un domāju, ka viss būs kārtībā. Pagaidām 100% vēl neko nevaru pateikt, bet daru visu kā iepriekš."

"Zemapziņa man saka, ka joprojām esmu sportistu aprindās," teica tāllēcēja. "Negribu sev uzlikt kādas robežas. Sportā esmu pietiekami ilgi un nejūtos nevienam parādā. Jūtos brīvi un klausīšu savu sirdi."

Kā ziņots, Radeviča 2010.gadā uzvarēja Eiropas čempionātā, pērn viņa kļuva par pasaules čempionāta bronzas ieguvēju, bet šogad viņai vien centimetrs pietrūka, lai iegūtu medaļu Olimpiādē.

Uzreiz pēc Londonas sacensībām Radeviča saslimusi ar bronhītu un arī šis varētu kļūt par vienu no stimuliem karjeras turpināšanai. "Neskatoties uz slimību, startēju pēdējos Dimanta līgas posmos, bet pēc tam vēl traumējusi pirkstu. Šie starti man neizdevās, tomēr gribētos karjeru pabeigt uz pozitīvas nots."

"Šobrīd atkal slimoju - mans dēls ir sācis iet bērnudārzā un no turienes atnesa vīrusu. Tāpat vēl nedaudz traucē traumētais pirksts, bet kopumā jūtos labi," teica sportiste.

Iepriekšējos divos gados Radevičai uz sezonas galvenajām sacensībām izdevās sasniegt sportiskās formas virsotni. Šogad tas par 100% nav izdevies, jo jūnijā tika gūta trauma.

"Šī trauma man traucēja jūnijā sasniegt pirmo kāpumu, lai pēc tam augustā gūtu pašu augstāko," teica sportiste. "Tomēr, atceroties bedri, kurā biju pēc traumas gūšanas, esmu ļoti apmierināta."

Savas pirmās nopietnās sacensības šosezon Radeviča aizvadīja jūnija sākumā Dimantu līgas posmā Jūdžīnā, ASV, bet pirms tam viņai arī bija treniņnometne aiz okeāna. Tomēr turpinājumā uzreiz nācās doties uz Eiropu, kur jau risinājās nākamie Dimantu līgas posmi.

"Traumas gūšanā vainoju pārlidojumu no ASV. Uzreiz pēc treniņnometnes nebiju gatava tik daudziem startiem, bet man tas bija jādara parakstīto kontraktu dēļ," atzina sportiste.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi