Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Radēviča: Jāmeklē brilles, lai finālā skaidrāks skats uz notiekošo

Pilno lozi Eiropas čempionāta dāmu kvalifikācijas sacensībās no trijām Latvijas pārstāvēm izvilka tikai pašreizējā titula īpašniece Ineta Radēviča, kura sasniedza 9. rezultātu 6,44 metri. Lauma Grīva palika tūlīt aiz finālsacensību divpadsmitnieka 13. vietā (6,37). Jaunākajai māsai Mārai Grīvai 27. vieta (6,00) 30 dalībnieču konkurencē.

Radēviča pēc kvalifikācijas sacensībām piemeklēja tēlainu salīdzinājumu. “Laikam būs jāmeklē brilles, lai finālā ir skaidrāks skats uz notiekošo. Šodien es nejutos komfortabli ieskrējiena laikā. Tas mani nedaudz biedē.”

Līdzīgi kā lodes grūdējs Māris Urtāns, arī Radēviča startēja pēc pretsāpju procedūras. “Ziemā sacensībās Kuldīgā pirmo reizi pēdā sajutu sāpes. Pēc rūpīgām pārbaudēm man pateica, ka nekas nopietns neesot, bet augot mazs kauls. Kad es atsperos, tas ir par iemeslu, kāpēc pēc tam apkārtējie audi ir iekaisuši. It kā nekas nopietns, ir tikai sāpes. Bet pašreizējā stadijā arī nevajag augstvērtīgu rezultātu. Ja es jau tagad būtu labā kondīcijā, pēc mēneša olimpiādē tad noteikti nevarētu lēkt sava personiskā rezultāta līmenī. Viena mēneša intervālā divas reizes sasniegt kondīcijas virsotni nav iespējams, tāpēc arī vairākas vadošās tāllēcējas atteicās no starta Helsinkos. Mēs ar treneri izlēmām, ka pēdējā brīdī plānus nemainīsim. Ja reiz bija šis ceļojums plānots, tad arī vajadzēja braukt.”

Treneris Jevgeņijs Terovanesovs Dienai.lv skaidroja, ka finālā viss būšot kārtībā. “Ko lai piebilst – rīt būs jauna diena,” optimismu nezaudēja arī Ineta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi