Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Divi Latvijas sporta deju pāri iekļūst desmitniekā Grand Slam sezonas noslēgumā

Latvijas sporta deju pāri Vadims Šurins/Anastasija Meškova un Edgars Līnis/Elīza Ancāne uzrādījuši labus rezultātus Šanhajā notikušajās "Grand Slam" turnīru noslēguma sacensībās, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Šurins un Meškova izcīnīja septīto vietu, sasniedzot Latvijas labāko rezultātu šajā turnīrā, bet Līnis un Ancāne noslēdza pusfināla desmitnieku.

Katru gadu notiek pieci "Grand Slam" turnīri, pēc kuru rezultātiem uz finālsacensībām decembrī tiek uzaicināti 12 labākie pāri, kuriem pievienojas arī viens mājinieku pāris. Šurins ar Meškovu vairāk nekā 500 pāru konkurencē "Grand Slam" fināla turnīram kvalificējās jau astoto reizi, kamēr Līnis un Ancāne šajā prestižajā pasākumā piedalījās trešo reizi.

Pagājušā gadā Latvijas pāri saņēma gandrīz identisku vērtējumu, tomēr pavisam nedaudz labāku punktu summu izdevās savākt astoto vietu ieguvušajiem Līnim ar Ancāni. Šogad virsroku ņēma Šurins ar Meškovu, kuri arī gada laikā piecos "Grand Slam" turnīros izcīnīja labākas vietas no mūsu valsts pāriem.

Šurins un Meškova apsteidza savus sīvos konkurentus no Vācijas un ierindojās tieši aiz fināla, septītajā vietā, bet Līnis ar Ancāni cīņā par devīto vietu nedaudz piekāpās mājiniekiem. Otro gadu pēc kārtas "Grand Slam" fināla turnīram kvalificējās arī Poliju pārstāvošā Latvijas dejotāja Madara Freiberga, kura ar Dariušu Micku ierindojās 12.vietā.

Tikmēr uzvara tika pirms nedēļas par pasaules čempioniem kļuvušajiem lietuviešiem Ēvaldam Sodeikam un Ievai Zukauskaitei. Tikpat stabili otrajās un trešajās vietās ierindojās Frančesko Galupo/Debora Pačīnī (Itālija) un Jevgēņijs Mošeņins/Dana Spicina (Krievija).

Šajā nedēļas nogalē Rīgā Starptautiskajā sporta deju festivālā "Baltic Grand Prix" piedalīsies divi no Šanhajā startējušajiem pāriem - Līnis/Ancāne un Micka/Freiberga.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi