Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Čerkovskim un Rubļevskai uzvara modernās pieccīņas Pasaules kausa finālsacensību jauktajā stafetē

Latvijas sportisti Deniss Čerkovskis un Jeļena Rubļevska svētdien svinēja uzvaru Krievijā notikušo Pasaules kausa finālsacensību modernajā pieccīņā jauktajā stafetē. Summā sportisti tika pie 5812 punktiem, pēdējā posmā spējot pakāpties no otrās vietas un par 32 punktiem apsteidzot ukraiņus Pavlo Timoščenko un Viktoriju Terešuku.

Čerkovskis un Rubļevska bija otrs spēcīgākais pāris paukošanā, peldēšanā viņi ierindojās 11.vietā, bet jāšanā vēlreiz sasniedza otro rezultātu. Savukārt apvienotajā skriešanas un šaušanas disciplīnā Latvijas duets uzrādīja trešo labāko rezultātu un par astoņām sekundēm apsteidz Ukrainas sportistus.

Kā ziņots, individuālajās Pasaules kausa finālsacensībās Rubļevska piektdien ar 5220 punktiem izcīnīja devīto vietu, bet Čerkovskis ar 5708 punktiem uzrādīja 11.rezultātu. Pasaules kausa finālā iekļuvušajiem sportistiem pretstatā sezonas posmiem nav kvalifikācijas sacensību.

Kā ziņots, iepriekš Čerkovskis martā izcīnīja otro vietu Brazīlijā notikušajā Pasaules kausa otrajā posmā. Toreiz Čerkovskis uz goda pjedestāla nokļuva vien otro reizi karjerā - 2009.gadā viņš uzvarēja Budapeštas posmā. Pagājušā gada Londonas olimpiskajās spēlēs Rubļevska izcīnīja astoto vietu, bet Čerkovskis ierindojās 19.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi