Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Carnikavas Piejūras tautas rudens skrējiens pulcē dalībniekus no visas Latvijas

Šajā nedēļas nogalē, 20.oktobrī, kad rudens visus priecēja ar gluži vasarīgiem laika apstākļiem, Carnikavas sporta kompleksā norisinājās tradicionālais Piejūras tautas rudens skrējiens, uz kuru bija ieradušies dalībnieki pat no attālākajiem Latvijas novadiem, informēja Carnikavas sporta centra pārstāve Ieva Kozlovska.

Carnikavas Piejūras tautas skrējiens, kas tradicionāli Carnikavā norisinās kā pavasarī, tā rudenī šoreiz pulcēja vairāk, kā 150 skrējējus ne tikai no Carnikavas un kaimiņu novadiem, bet arī Auces, Preiļiem, Gulbenes, Valkas, Jēkabpils, Ogres un Saldus. 

Lai arī šoreiz vietējiem sportistiem bija ļoti nopietna konkurence, Lieliskas Dāvanas sporta meža aplī , kura garums 15 km, Elites grupā nepārspēta palika carnikaviete Ināra Lūse, kurai šī skriešanas sezona vērtējama kā izcila. Otrā vieta - Marijai Šalajevskai no Rīgas un trešā vieta Dacei Hartmanei no Ādažiem. Tāpat arī vīriešu Elites grupā uz augstākā pjedestāla pakāpiena kāpa carnikavietis, viens no veiksmīgākajiem jaunajiem orientieristiem Kārlis Baltacis, aiz sevis atstājot Juri Zilveru no Saldus un Paulu Ārentu no Rīgas.

Savukārt, Pickwick tautas meža aplī, kura garums 8 km, uzvaras laurus plūca Valērijs Jegarovs no Rīgas. Otrā vieta – carnikavietim Viktoram Suborinam, bet trešā vieta – Mitrofanam Slobodjanam no Rīgas. 

Kā jau ierasts, vispopulārākās Carnikavā ir distances bērniem. Šoreiz uz Ādažu čipsu bērnu distances starta līnijas stājās 56 mazie skrējēji. Lai arī jaunie Rīgas sportisti no sporta skolas Arkādija sastādīja sīvu konkurenci vietējiem, V10 grupā otro vietu izcīnīja carnikavieties Kārlis Precinieks. Trešā vieta arī carnikavietim Patrikam Legzdiņam, kuram šī sezona ir bijusi ļoti veiksmīga triatlona sacensībās gan Latvijā, gan ārzemēs. Pirmā vieta šajā grupā Arsēnijam Kadeševam no Rīgas. 

„Veiksmīgi esam aizvadījuši šīs sezonas pēdējās skriešanas sacensības. Tāpat kā riteņbraukšanas sacensībās, arī Carnikavas skrējieniem piesakās arvien vairāk dalībnieki no citiem novadiem. Priecājos uz starta līnijas redzēt piecpadsmit jaunos skrējējus no sporta skolas Arkādija, kurus uz šīm sacensībām no Rīgas bija atvedis pieredzējušais treneris Leonīds Strekalovskis. Arkādijas audzēkņi bija ne tikai sīvi konkurenti vietējiem, bet arī sniedza skriešanas paraugstundu visiem pārējiem sacensību dalībniekiem. Apsveicu sacensību uzvarētājus ar lieliskiem rezultātiem ”, tā pēc sacensībām saka Carnikavas sporta centra vadītājs Roberts Raimo.

Sacensību rezultāti: www.sports.carnikava.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi