Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bijušā modernās pieccīņas sportista Nakonečnija ģimene Rīgā atvērs peldēšanas centru

Bijušais Latvijas modernās pieccīņas izlases dalībnieks Ruslans Nakonečnijs ar sievu Alīnu Rīgā atvērs peldēšanas centru SWIM Baltic, aģentūru LETA informēja atklāšanas rīkotāji.

"SWIM Baltic" atklāšana pludmales sporta un atpūtas centrā "Palms Beach Club", Mūkupurva ielā 1c, notiks 10.septembrī plkst.15.

Nakonečnijs "SWIM Baltic" centrā trenēs pieaugušos, sagatavojot sportistus vairākos sporta veidos - peldēšanā, modernajā pieccīņā, triatlonā un garāko triatlona distanču jeb "ironman" sacensībām. 

Tā kā peldbaseins atbilst starptautisko sacensību standartiem, tajā ar peldēšanu varēs nodarboties ne tikai amatieru, bet arī profesionālā līmenī. Baseins ir 25 metru garumā ar vienmērīgu 1,3 metru dziļumu, un tajā ir ierīkoti četri celiņi. 

Lai varētu ļaut nodrošināt apmācības un treniņus visu kategoriju peldēšanā, baseinā ūdens temperatūra būs 28 grādi pēc Celsija. Tāpat blakus baseinam ir speciāli izveidots un aprīkots mazs baseins ūdens aerobikai, kā arī pieejama džakuzi un saunas.

Kādreizējais Ukrainas izlases pieccīņnieks Nakonečnijs Latvijas komandai pievienojās pēc tam, kad 2014.gadā Krievija okupēja Krimu un iebruka arī Doņeckā, kur sportists dzīvoja.

Jau 2015.gadā, pārstāvot Latviju, Nakonečnijs uzvarēja Pasaules kausa posmā un tā paša gada rudenī par īpašiem nopelniem valsts labā viņam tika piešķirta Latvijas pilsonība. Gadu vēlāk Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs viņš ierindojās 28.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi