Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Abi Latvijas junioru pāri guvuši panākumus pasaules čempionātā Standartdejās

Pagājušā nedēļas nogalē Izraēlā notikušajā pasaules čempionātā Junioriem II (14-15 g.) Standartdejās (ST) ļoti veiksmīgi nostartējuši abi Latvijas pāri, kuri iekļuva pusfinālā. Rīdzinieki Ričards Krīviņš/Marija Golubeva 38 pāru konkurencē izcīnīja 7.vietu, bet rīdzinieki Aleksis Savļaks/Anastasija Onufrijeva ieguva 12.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Pirms trim nedēļām Ričards Krīviņš/Marija Golubeva (Daces deju skola) un Aleksis Savļaks/Anastasija Onufrijeva (SDK “Dzintars”) pārstāvēja Latviju pasaules čempionātā Latīņamerikas dejās, iegūstot attiecīgi 19. un 27.vietu 58 pāru konkurencē. Pagājušajā nedēļas nogalē pasaules čempionātā ST dejās Izraēlā abi mūsu pāri guva lielākus panākumus, sasniedzot pusfināla divpadsmitnieku.

Pirmajās divās kārtās Latvijas pāri uzrādīja ļoti līdzīgus rezultātus, bet pusfinālā nopelnīto punktu skaits bija ļoti atšķirīgs. Ričards ar Mariju ieguva 19 no 45 punktiem, kas viņiem deva 7.vietu, tikai par diviem punktiem atpaliekot no fināla sešinieka. Starp citu, viņu kluba biedri no Daces deju skolas Ernests Dimants un Marija Paščenko pirms diviem gadiem Rīgā “Baltic Grand Prix” ietvaros notikušajā pasaules čempionātā junioriem ST dejās arī ieguva 7.vietu. Tikmēr Aleksis Savļaks ar Anastasiju Onufrijevu pagājušo sestdien ar nopelnītajiem diviem punktiem uzrādīja 12.rezultātu, taču iekļūšana pusfinālā jau ir milzīgs panākums.

Pārliecinošu  dubultuzvaru svinēja krievi, Vladislavam Sokolovam/Olgai Borzovai svinot uzvaru, bet Ņikitam Kulpinam/Sofijai Surnakovai iegūstot otro vietu. Trešajā vietā tika mājinieku pāris, bet lietuviešiem Kipram Kūram/Elzei Vaļjunaitei nācās samierināties ar 4.vietu tāpat kā mēneša sākumā Latīņamerikas dejās.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi