Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Žagars: Brīvdienas laikā vajadzēs atrast jaunas emocijas

Latvijas vīriešu basketbola izlasei pirms izšķirošās spēles par piekto vietu būs brīvdiena, kuras laikā jāatrod jaunas emocijas un motivācija, sarunā ar aģentūru LETA norādīja Latvijas izlases spēlētājs Artūrs Žagars.

Sestdien Latvijas basketbolisti Pasaules kausa finālturnīrā aizvadīs pēdējo maču, kurā ar Lietuvu cīnīsies par piekto vietu. 

"Nav nozīmes, kas pēdējā spēlē nāks pretī. Kas būs, pret to arī spēlēsim. Tagad būs brīvdiena, kuras laikā vajadzēs atrast emocijas un jaunu motivāciju," teica Žagars.

Ceturtdien Latvija pusfinālā par 5.-8.vietu ar rezultātu 87:82 uzvarēja Itāliju. Latviešiem tā bija otrā spēle divās dienās, jo trešdien ceturtdaļfinālā Latvija tikās ar Vāciju, atzīstot pretinieku pārākumu ar 79:81.

"Mentāli bija ļoti grūti sakoncentrēties, jo starp abām spēlēm bija mazāk nekā 24 stundas. Nedrīkst īsti tā teikt, bet šis mačs nebija gluži tāds, ka par kaut ko cīnāmies. Protams, izcīnītās vietas Pasaules kausā ir svarīgas, bet pēc tādas sirdi plosošas spēles pret Vāciju saņemties un atkal doties laukumā nav viegli," skaidroja basketbolists.

"Protams, mēs to darām, arī līdzjutēju dēļ, kuri ir atbraukuši uz šejieni, arī trenera Luka Banki dēļ, jo viņš ir itālis un viņam bija ļoti svarīga šī spēle," piebilda Žagars.

Latvijas valstsvienība pirmajos divos turnīra posmos spēlēja Džakartā, bet labāko astoņniekā iekļuvušās izlases par medaļām spēkojas "SM Mall of Asia" arēnā Manilas ostas rajonā.

Pasaules kausa finālturnīrs noslēgsies 10.septembrī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi