Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šteinbergai 14 punkti zaudētā FIBA Eirolīgas spēlē, bet vieta play-off

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga trešdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas mačā guva 14 punktus, viņas pārstāvētajai Buržas Tango piedzīvojot neveiksmi, taču tāpat nodrošinot vietu izslēgšanas spēlēs.

"Tango" pēdējā A apakšgrupas spēlē savā laukumā ar rezultātu 79:90 (29:21, 14:25, 12:21, 24:23) zaudēja Stambulas "Fenerbahce" basketbolistēm.

Šteinberga laukumā bija 31 minūti un 27 sekundes un grozā meta četrus no desmit divu punktu metieniem un sešus no deviņiem soda metieniem. Viņa statistikā atzīmējās arī ar piecām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, četrām piezīmēm, vienu pārtvertu bumbu, sakrāja +/- rādītāju -6 un tika pie efektivitātes koeficienta 11.

Mājinieču rindās rezultatīvākā ar 24 punktiem un 13 bumbām zem groziem bija Kaila Aleksandra, kamēr Stambulas komandā 18 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Brianna Stjuarte.

Citā A apakšgrupas spēlē Kitijas Laksas pārstāvētā Boloņas "Virtus Segafredo" izbraukumā ar rezultātu 50:71 (12:15, 16:23, 11:16, 11:17) piekāpās Prāgas ZVVZ USK basketbolistēm.

Laksa, kura tika atzīta par februāra Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju, šajā duelī laukumā bija 29 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā, realizējot divus no septiņiem tālmetieniem, tika pie sešiem punktiem, kā arī izcīnīja četras bumbas zem groziem, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja piezīmi, pieļāva trīs kļūdas pārtvēra divas bumbas, sakrāja +/- rādītāju -23 un efektivitātes koeficientu -2.

Savukārt B apakšgrupā Salamankas "Perfumerias Avenida" ar Aleksu Gulbi ierindā mājas spēlē ar rezultātu 74:63 (19:16, 14:8, 20:22, 21:17) uzvarēja Žironas "Spar". Gulbe laukumā bija nepilnas trīs minūtes, kuru laikā pie punktiem netika.

A apakšgrupā "Tango" ar astoņām uzvarām 14 spēlēs ieņēma ceturto vietu, iekļūstot izslēgšanas spēlēs, kamēr "Virtus Segafredo" ar bilanci 5-9 ierindojās sestajā pozīcijā. B apakšgrupā "Perfumerias Avenida" ar deviņiem panākumiem 14 dueļos izcīnīja trešo vietu un arī nodrošināja vietu "play-off".

Katras grupas četras labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm.

Šosezon FIBA Eirolīgā nestartē Latvijas čempionvienība "TTT Rīga", kas pagājušajā sezonā iekļuva izslēgšanas spēlēs, kur ceturtdaļfināla sērijā piekāpās Stambulas "Fenerbahce".

Pērn par čempionēm kļuva Ungārijas vienība "Sopron", kas finālā pārspēja "Fenerbahce".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi