Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Latvijas basketbolisti pirms Rīgā gaidāmā EČ aizvadīs deviņus pārbaudes mačus

Gatavojoties Eiropas 2015.gada čempionātam, Latvijas vīriešu valstsvienībai augustā paredzētas deviņas pārbaudes spēlēs, no kurām trīs notiks Arēnā Rīga, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Paredzams, ka valstsvienības kandidātu treniņnometne sāksies 23.jūlijā – sešas nedēļas pirms EuroBasket’2015 sākuma – un izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis uz to aicinās 16-18 basketbolistus. EuroBasket grupas turnīrs Arēnā Rīga notiks no 5. līdz 10.septembrim (FIBAEurope tikko apstiprinājusi spēļu kalendāru), bet finālspēles Francijas pilsētā Lillē no 12. līdz 20.septembrim.

Pārbaudes spēļu seriālu ievadīs trīs komandu turnīrs Rīgā. 7.augustā paredzēta spēle Latvija – Polija, 8.augustā Polija – Slovēnija, 9.augustā Latvija – Slovēnija.

No 14. līdz 16.augustam Latvijas komanda piedalīsies pārbaudes turnīrā Tbilisi, spēlējot ar Gruzijas, Itālijas un Igaunijas izlasēm.

No 21. līdz 23.augustam latvieši trešo reizi startēs Vācijas Basketbola federācijas Superkausa izcīņā, kurā piedalīsies arī Vācijas, Turcijas un Polijas vienības.

Gatavošanās ciklu noslēgs pārbaudes spēle 28.augustā Arēnā Rīga. Sarunas ar potenciālajiem pretiniekiem vēl turpinās, viena no kandidātēm ir Izraēlas izlase.

EuroBasket’2015 grupas turnīrā Latvijas valstsvienība spēļu secībā sacentīsies ar Beļģijas (5.septembrī), Lietuvas (6.), Čehijas (7.), Ukrainas (9.) un Igaunijas (10.) komandām. Visu spēļu sākums plkst.18:30. Četras labākās komandas kvalificēsies astotdaļfinālam, kas notiks Lillē.

Līdz 31.janvārim biļetes uz EuroBasket’2015 Rīgas grupas spēlēm Biļešu servisa tirdzniecības vietās var iegādāties par pirmās kārtas cenām, atgādina LBS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi