Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Laksas 20 punkti nepalīdz Virtus Segafredo izcīnīt uzvaru FIBA Eirolīgas spēlē

Latvijas basketboliste Kitija Laksa trešdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas mačā izcēlās ar 20 punktiem, kas nepalīdzēja Boloņas Virtus Segafredo tikt pie uzvaras.

Boloņas basketbolistes A grupas mačā izbraukumā ar rezultātu 71:73 (18:22, 21:14, 17:17, 15:20) piekāpās "Valencia".

Latvijas basketboliste laukumā bija 36 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā, realizējot divus no septiņiem divu punktu metieniem, četrus no pieciem tālmetieniem un četrus soda metienus, guva 20 punktus un bija rezultatīvākā . Viņa arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, trīs reizes rezultatīvi piespēlēja, divas reizes pārkāpa noteikumus, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra vienu piespēli, sakrāja +/- rādītāju +4 un efektivitātes koeficientu 20.

Vēl 19 punktus "Virtus Segafredo" labā guva Šaijene Pārkere, bet Čečīlija Zandalasīni pievienoja 12 punktus un desmit atlēkušās bumbas.

Mājinieču rindās rezultatīvākās bija Letīcija Romero un Keralta Kasasa, kuras guva 15 punktus.

Tikmēr citā A grupas spēlē Anetes Šteinbergas Buržas "Tango" savā laukumā ar rezultātu 67:61 uzvarēja Dignas Strautmanes pārstāvēto Pirejas "Olympiakos", kuru vada Mārtiņš Zībarts.

Savukārt B grupas mačā Aleksas Gulbes Salamankas "Perfumerias Avenida" savā laukumā ar rezultātu 83:66 (27:18, 21:10, 19:18, 16:20) guva panākumu pār "CBK Mersin Yenisehir".

Gulbe laukumā bija 16 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā guva desmit punktus, realizējot piecus no sešiem divu punktu metieniem. Viņa arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, sakrāja divas personīgās piezīmes, tika pie +/- rādītāja +13 un efektivitātes koeficienta 12.

Salamankas vienībā rezultatīvākā ar 23 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām bija Aleksandra Crvendakiča, kamēr pretinieču rindās 21 punktus guva Tifānija Heisa.

Katras grupas četras labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm, bet piekto un sesto vietu īpašnieces sezonu turpinās Eiropas kausā.

Šosezon FIBA Eirolīgā nestartē Latvijas čempionvienība "TTT Rīga", kas pagājušajā sezonā iekļuva izslēgšanas spēlēs, kur ceturtdaļfināla sērijā piekāpās Stambulas "Fenerbahce".

Pērn par čempionēm kļuva Ungārijas vienība "Sopron", kas finālā pārspēja "Fenerbahce".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi